Fostă Miss din Rusia, arestată în Moscova. Riscă 20 de ani de închisoare!

Daily Mail a publicat un articol, în cursul zilei de ieri, despre arestarea unei cunoscute Miss din Rusia, care are o agenție de modeling în Moscova și care a fost reținută de poliție după ce i-au fost aduse acuzații grave, susține un reprezentant al autorităților ruse.

image

Kristina Dukhina, de 34 de ani, a fost arestată lângă apartamentul său de lux din Moscova, unde se află doar zgârie nori și reședințe de cinci stele. Ea a terminat pe locul al II-lea concursul Miss Dubai în 2019 și a câștigat Grand Prix Miss Federation în Rusia, în 2020.

Frumoasa brunetă deține o agenție de modeling, care are menirea de-a redresa industria modelingului în Crimea, zona din Ucraina anexată de Vladimir Putin Rusiei în 2014. Kristina a fost reținută de poliție după ce s-a găsit la ea o cantitate impresionantă de droguri – mai mult de jumătate de kilogram de metadonă, susțin surse ale poliției locale.  

Poveste de viață

Fosta Miss este mama a doi copii și se află, în acest moment, în custodia poliției pentru a fi cercetată de posesie ilegală de droguri cu intenția de-a le vinde. „M-am decis să-mi încerc norocul în concursurile de frumusețe și să arăt lumii întregi că visurile chiar pot deveni realitate și că nimic nu e imposibil atunci când îți dorești destul de mult ceva”, a declarat Dukhina înainte de succesul pe care l-a înregistrat în Dubai.

image

„Nu m-am așteptat să primesc un premiu atât de prestigios! Cu toate astea, am avut întotdeauna încredere în mine și în frumusețea mea”, a ținut să precizeze Kristina. În cursul acestui an, vedeta din Rusia a dispărut brusc și inexplicabil de pe rețelele sociale, cu toate că se bucura de un succes însemnat pe paginile ei online.

„Dispar de pe social media. Voi fi însoțită doar de cei dragi mie în noua mea viață sterilă”, a adăugat ea suspect de rece și de distantă. Dukhina este reținută pentru a fi cercetată pentru posesie și trafic de droguri. Vedeta riscă 20 de ani de închisoare, dacă se dovedește a fi vinovată pentru acuzațiile aduse.

foto - Instagram



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg