Fosta soție a lui Chris Martin dezvăluie: „Pur și simplu, nu ne-am potrivit‟

Gwyneth Paltrow a oferit detalii despre divorțul de Chris Martin. Vedeta a dezvăluit într-un articol în ce moment a realizat că despărțirea este iminentă: „Nu ne-am potrivit pe deplin‟, a scris ea. 

image

În anul 2016, Gwyneth Paltrow (51 de ani) și Chris Martin (47 de ani) anunțau că se despart după un mariaj care a durat 10 ani, timp în care au devenit părinții a doi copii - Apple (20 de ani) și Moses (18 ani): „Am decis să ne despărțim cu inimile pline de tristețe. Am ajuns la concluzia că, deși ne iubim foarte mult, ne vom separa. Cu toate acestea, suntem și vom rămâne o familie, iar, în multe privințe, suntem mai apropiați decât am fost vreodată‟, dezvăluiau cei doi într-o declarație comună. 

Citește și acest articol: Băiatul lui Gwyneth Paltrow și al lui Chris Martin a devenit major. Cu cine seamănă mai mult? 

Vestea divorțului a venit ca un fulger pentru fani, deoarece, din exterior, părea că Gwyneth Paltrow și Chris Martin au o căsnicie frumoasă. Totuși, potrivit unui articol scris de actriță în „British Vogue‟, se pare că relația lor se încheiase cu mulți ani înainte: 

 „Fostul meu soț a fost menit să fie tatăl copiilor mei‟  

„Era ziua mea naștere. Mă aflam cu fostul meu soț într-un sat toscan, pe un deal, într-o cabană frumoasă, cu vedere la pădure. Era toamnă. (…) Nu-mi amintesc exact când s-a întâmplat. Nu-mi amintesc ce zi a weekendului a fost sau la ce oră. Dar atunci am știut - în ciuda plimbărilor lungi și a paharelor, am realizat că mariajul meu s-a încheiat.‟

Cu durere în suflet, Gwyneth Paltrow a decis să continue relația, deși era conștientă că totul se va încheia, la un moment dat: 

„De la acel moment, au trecut mulți ani pentru a ne face curaj să o spunem cu voce tare. Să spunem adevărul. Am fost apropiați, deși niciodată nu ne-am potrivit pe deplin ca un cuplu. Pur și simplu, nu ne-am potrivit. Dintotdeauna a existat o neliniște. Dar omule, ne-am iubit copiii!‟ 

Vedeta a mai spus că amândoi au făcut tot ce au putut pentru a menține familia unită, însă, la recomandarea terapeutului lor, au decis că despărțirea este un lucru benefic:

„Știu că fostul meu soț a fost menit să fie tatăl copiilor mei și mai știu că actualul meu soț este menit să fie persoana cu care să îmbătrânesc. Decuplarea conștientă mi-a permis să recunosc aceste două iubiri diferite‟, a mai dezvăluit vedeta.

Vezi și acest articol: Cum se menține în formă Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Metoda îl ajută să fie și creativ 

De la despărțirea oficială, Gwyneth și Chris au rămas în relații foarte bune. Ei au fost fotografiați împreună, de zilele de naștere ale copiilor și de Sărbători, inclusiv cu noii lor parteneri de viață. În prezent, Chris Martin este logodit cu actrița Dakota Johnson, vedeta filmului „Fifty Shades of Grey‟, iar Gwyneth Paltrow este căsătorită cu scriitorul și regizorul de flm Brad Falchuk. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

SSS05834 mod jpg
Tom Cruise, Suri Cruise  jpeg
Allan   CEO Saga jpg
Afiș Gala O, mio babbino caro, Puccini jpg
STUDENT DE 10 by UNTOLD & Neversea jpg
Beach Please bilete GA jpeg
Alergii  jpg
Fiica Christinei Applegate suferă de o boală rară jpg
Vedete  jpg
Otilia jpeg
SAGA24 landscape png
UNTOLD   TOP 100 FESTIVALS 2024 jpeg
pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg