Băiatul lui Gwyneth Paltrow și al lui Chris Martin a devenit major. Cu cine seamănă mai mult?

Fiul lui Gwyneth Paltrow și al lui Chris Martin a împlinit, la începutul lunii aprilie, 18 ani. Acum, asemănarea lui Moses cu unul dintre părinți este evidentă! 

image

După 13 ani de relație, actrița americană Gwyneth Paltrow și solistul trupei Coldplay, Chris Martin, s-au despărțit în 2014, însă au rămas în relații bune, deoarece sunt implicați în creșterea copiilor lor - Apple (19 ani) și Moses (18 ani). Interesul și dedicarea vedetelor și-au spus cuvântul, deoarece atât Apple, cât și Moses, sunt foarte atașați de ambii părinți! 

Citește și: Lucrul neobișnuit pe care Gwyneth Paltrow l-a dezvăluit despre copiii ei: „Le place de mine când port blugi”

Și nu doar atașamentul și legătura de sânge îi leagă pe Apple și Moses de părinții lor, cât și aspectul fizic izbitor, deoarece Apple a fost asemănată în repetate rânduri cu Gwyneth Paltrow, iar Moses cu Chris Martin.

image

Cel puțin, în cea mai recentă fotografie pe care Gwyneth Paltrow a postat-o pe contul ei de Instagram cu Moses, cu ocazia zilei lui de naștere, urmăritorii au remarcat că băiatul este copia tatălui lui: „Seamănă mai mult cu Chris decât seamănă Chris cu el‟, a glumit unul dintre urmăritorii ei de pe Instagram, în timp ce altul a precizat că a preluat și trăsături de la actrița americană: „Are privirea ambilor părinți, dar cu siguranță împărtășește intensitatea sufletească a lui Chris‟, a scris el. 

image

„La mulți ani, fiule! Sunt atât de mândră de cine ești. Îmi place sensibilitatea și strălucirea ta. Îți admir interesul pentru domeniile care te interesează și cum ai devenit un expert. Îmi place cât de mult iubești oamenii, dar și cât de multe idei ai. Sunt incredibil de mândră de persoana care ai ajuns astăzi, când treci la pragul de maturitate. Te iubesc mai mult decât pot să spun în cuvinte‟, a scris Gwyneth Paltrow în dreptul fotografiei cu fiul său. 

Citește și: Chris Martin, solistul trupei Coldplay, s-a logodit. Ce părere are fosta, Gwyneth Paltrow? 

În urma divorțului, atât Gwyneth Paltrow, cât și Chris Martin și-au refăcut viața. Actrița s-a căsătorit cu directorul de televiziune Brad Falchuk, iar cântărețul l-a logodit cu Dakota Johnson, cunoscută, mai ales, pentru apariția în „Fifty Shades”. Pe 12 și 13 iunie 2024, Chris Martin va cânta în București, pe Arena Națională, concertele trupei Coldplay fiind cele mai așteptate show-uri ale anului. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram @gwynethpaltrow  



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg