Băiatul lui Gwyneth Paltrow și al lui Chris Martin a devenit major. Cu cine seamănă mai mult?

Fiul lui Gwyneth Paltrow și al lui Chris Martin a împlinit, la începutul lunii aprilie, 18 ani. Acum, asemănarea lui Moses cu unul dintre părinți este evidentă! 

image

După 13 ani de relație, actrița americană Gwyneth Paltrow și solistul trupei Coldplay, Chris Martin, s-au despărțit în 2014, însă au rămas în relații bune, deoarece sunt implicați în creșterea copiilor lor - Apple (19 ani) și Moses (18 ani). Interesul și dedicarea vedetelor și-au spus cuvântul, deoarece atât Apple, cât și Moses, sunt foarte atașați de ambii părinți! 

Citește și: Lucrul neobișnuit pe care Gwyneth Paltrow l-a dezvăluit despre copiii ei: „Le place de mine când port blugi”

Și nu doar atașamentul și legătura de sânge îi leagă pe Apple și Moses de părinții lor, cât și aspectul fizic izbitor, deoarece Apple a fost asemănată în repetate rânduri cu Gwyneth Paltrow, iar Moses cu Chris Martin.

image

Cel puțin, în cea mai recentă fotografie pe care Gwyneth Paltrow a postat-o pe contul ei de Instagram cu Moses, cu ocazia zilei lui de naștere, urmăritorii au remarcat că băiatul este copia tatălui lui: „Seamănă mai mult cu Chris decât seamănă Chris cu el‟, a glumit unul dintre urmăritorii ei de pe Instagram, în timp ce altul a precizat că a preluat și trăsături de la actrița americană: „Are privirea ambilor părinți, dar cu siguranță împărtășește intensitatea sufletească a lui Chris‟, a scris el. 

image

„La mulți ani, fiule! Sunt atât de mândră de cine ești. Îmi place sensibilitatea și strălucirea ta. Îți admir interesul pentru domeniile care te interesează și cum ai devenit un expert. Îmi place cât de mult iubești oamenii, dar și cât de multe idei ai. Sunt incredibil de mândră de persoana care ai ajuns astăzi, când treci la pragul de maturitate. Te iubesc mai mult decât pot să spun în cuvinte‟, a scris Gwyneth Paltrow în dreptul fotografiei cu fiul său. 

Citește și: Chris Martin, solistul trupei Coldplay, s-a logodit. Ce părere are fosta, Gwyneth Paltrow? 

În urma divorțului, atât Gwyneth Paltrow, cât și Chris Martin și-au refăcut viața. Actrița s-a căsătorit cu directorul de televiziune Brad Falchuk, iar cântărețul l-a logodit cu Dakota Johnson, cunoscută, mai ales, pentru apariția în „Fifty Shades”. Pe 12 și 13 iunie 2024, Chris Martin va cânta în București, pe Arena Națională, concertele trupei Coldplay fiind cele mai așteptate show-uri ale anului. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram @gwynethpaltrow  Recente

Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg