Cum se menține în formă Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Metoda îl ajută și să fie creativ!

Chris Martin, solistul și liderul trupei Coldplay, a spus ce metodă îl ajută să se mențină în formă la vârsta de 46 de ani. 

image

De când s-a lansat trupa britanică Coldplay, în anul 1999, solistul Chris Martin se află într-o formă fizică de excepție! Nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus, iar pe scenă este plin de energie. Putem spune că norocul a fost de partea lui, însă fostul soț al lui Gwyneth Paltrow apelează la o strategie care îl ajută să se mențină în formă. 

Citește și: Dieta metabolică te slăbește 20 kg în 13 zile. Meniul pe zile e aici

Cum își menține greutatea Chris Martin? 

Chris Martin a dezvăluit în podcastul „Conan O'Brien Needs A Friend‟ că și-a schimbat dieta după ce muzicianul și compozitorul Bruce Springsteen l-a inspirat. Mai exact, solistul trupei Coldplay respectă principiile postului intermitent și nu mănâncă după ora 16:00: „De fapt, nu mai iau cina. Mă opresc să mai mănânc la ora 16 (P.M.), iar asta am învățat când am luat prânzul cu Bruce Springsten‟, a spus artistul. 

De altfel, până la discuția cu Bruce Springsten, Chris Martin era deja în temă cu principiile postului intermitent. Potrivit publicației „Daily Mail‟, în anul 2016, artistul adoptase metoda 6:1, care presupune să nu consume alimente o zi pe săptămână. La acea vreme, el susținea că această strategie îl ajută să devină creativ și să cânte mai bine, deși mărturisea că, uneori, după ce ține o zi întreagă post, consumă și dulciuri. „Creativitatea este un beneficiu. Am început să țin pentru că am fost cândva bolnav. Am descoperit că pot să cânt mai bine și să mă bucur mai mult de mâncare, așa cum nu o făceam înainte‟, spunea artistul. 

Ce este postul intermitent 

Postul intermitent este o metodă care stimulează pierderea în greutate și diferă de alte diete prin faptul că nu există alimente restricționate sau eliminate. În timpul dietei, poți să mănânci orice și cât își dorești, cu condiția ca acest lucru să se întâmple într-un anumit interval de timp.

Citește și: Avantajele neștiute ale postului intermitent. Această metodă nu este doar despre slăbit! 

Există mai multe abordări ale postului intermitent - unii îl recomandă pentru câteva ore, alții aleg să se restricționeze timp de câteva zile. Potrivit publicației „People‟, postul intermitent nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg