FOTO Andra fără machiaj: ,,Nu te feri să te arăţi exact aşa cum eşti!”

5 andra maruta machiaj ok jpg jpeg

Cântăreaţa Andra, dar şi alte vedete, au răspuns provocării lui Cătălin Măruţă de a se filma fără filtre, pentru a-şi arăta chipul natural. Fanii i-au lăsat, ca de obicei, sute de mesaje de apreciere.

,, Am primit o provocare de la Cătălin să mă filmez fără niciun filtru, deşi mie îmi plac foarte mult. Dar am acceptat această provocare, aşa că asta sunt eu dimineaţa, cu puţine cearcane, deşi am dormit, şi cu pistruii pe care nu trebuie să-i  mai ascund, pentru că mai nou sunt şi filtre cu tot felul de pistrui. Vă lansez şi vouă această provocare să vă filmaţi fără filtru, să vedem faţa voastră naturală care e cea mai frumoasă”, a spus Andra pe contul ei de Instagram.

Artista a postat câteva poze, fiind îmbrăcată într-un tricou cu Mickey Mouse, pe care le-a semnat cu următorul mesaj:

stanga
dreapta
2 andra nemachiata pistrui jpg jpeg
3 andra cu tricou jpg jpeg
4 tily niculae jpg jpeg

,, Nu te feri să te arăţi exact aşa cum eşti! Numai aşa poţi câştiga cu adevărat o inimă!

Fanilor le-a plăcut ideea şi i-au lăsat mai multe mesaje de apreciere:

,,Mi-ai câştigat inima de când m-am născut, iubita mea frumoasă! Îţi stă atâta de bine fără make-up şi chiar eşti atât de frumoasă! Şi pistruii ăia ai tăi sunt perfecţi :))”

,,Tu eşti frumoasă tot timpul şi cu filtru şi fără! Te iubesc”

Printre primii care au răspuns provocării lui Cătălin Măruţă este şi actriţa Tily Niculae, care a devenit mamă pentru a doua oară acum 5 luni.

,,La mine treaba-i cam aşa, dar nu sunt trează de acum, de la 9.17, ci de la 1.00, apoi la 5.30, pentru că am un bebeluş de hrănit. Ce sens are să avem filtre? Hai pe natural!”, a spus Tily pe Instagram.

Sursa foto: Instagram/@andra