FOTO Cine este Chelsea Gandrabura, una dintre cele mai sexi sportive din România

1 thumbnail chelsea splash jpg jpeg

La doar 20 de ani, Chelsea Gandrabura este una dintre cele mai sexy sportive din România şi un om de bază în echipa de polo de la Dinamo. Ea va fi adversarul lui Giani Kiriţă în show-ul la Splash! Vedete la apă, care va avea premiera pe 21 şi 22 august, la Antena 1.

Chelsea Gandrabura are 20 de ani, este născută în Republica Moldova şi s-a mutat în România în urmă cu cinci ani, când a devenit membru al echipei de polo Dinamo. În scurt timp, frumoasa sportivă şi-a dovedit abilităţile şi a devenit căpitan. Obişnuită să lupte şi să câştige într-un sport dur, în care se întâmplă frecvent accidentări, frumoasa Chelsea l-a uimit la Splash! Vedete la apă pe Giani Kiriţă (foto 3 galerie), fostul fotbalist de la Dinamo.

”Chelsea are 20 de ani, este căpitan la polo, la Dinamo şi zice că la Splash o să mă bată! Eu am 44 de ani, crezi că mă vei bate vreodată?!”, a întrebat Kiriţă, iar răspunsul sportivei nu a întârziat. ”Mereu!”, a spus aceasta cu dezinvoltură. 

stanga
dreapta
3 thumbnail chelsea splash 1 jpg jpeg
4 thumbnail chelsea si radu itu splash jpg jpeg
5 thumbnail chelsea si kirita jpg jpeg

Giani Kiriţă, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Puşcaş, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periş, Dj Harra, Chelsea Gandrabura şi Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuţi antrenori din România, totul pentru ca prestaţiile lor să fie de excepţie, dar, mai ales, vor încerca să-şi testeze limitele şi să-şi învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Concurenţii vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-şi face curaj să sară de pe platformele cu înălţimi de 3, 5, 7 sau chiar şi 10 metri ale unui bazin olimpic.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul celui mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă şi duminică începând din 21 şi 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1! De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Juraţii vor fi cei care vor nota curajul şi evoluţia în concurs, dar vor ţine cont şi de impresia artistică şi de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediţii, cel mai curajos concurent şi autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. Cine sunt celelalte vedete care se vor lăsa pe mâna campionilor într-ale săriturilor şi ce salturi vor alege acestea să facă, telespectatorii pot afla în fiecare sâmbătă şi duminică începând din 21 şi 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg