FOTO Cum arată Jennifer Garner nemachiată. „Versiunea mea de actriţă este perfect inventată‟

1 jennifer garner jpg jpeg

„Nu îmi doresc să vadă copiii mei doar versiunea mea de actriţă, care este perfect inventată‟, a spus actriţa Jennifer Garner, care îşi doreşte să fie apreciată şi pentru aspectul ei fizic, natural, fără urme de machiaj şi fără retuşuri.

Jennifer Garner, cunoscută din filmele „Elektra‟, „13 Going on 30‟ sau „Yes Day‟ îşi doreşte ca toate femeile să renunţe la machiajul care le schimbă total aspectul şi să opteze pentru look-ul natural. Într-un interviu pentru publicaţia Shape actriţa, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit că speră să fie un exemplu realist pentru atât copiii săi, cât şi pentru cei care o urmăresc în filmele în care joacă şi pe reţelele de socializare. 

„Vreau să arăt normal şi vreau să mă simt normal. Întotdeauna m-am simţit puternică atunci când a fost vorba de acest subiect. Toate femeile pot purta mult machiaj, dar femeile pot purta şi mai puţin machiaj sau chiar deloc‟, a spus actriţa.

Dacă pe marile ecrane, actriţa este machiată de către profesionişti, în viaţa de zi cu zi, ea optează doar pentru corector, fard de obraz, rimel şi luciu de buze, însă, în mare parte din timp, ea apare nemachiată, aşa cum putem observa şi pe contul său de Instagram. Cum arată actriţa fără pic de machiaj?

3 jennifer garner nemachiata 2 jpg jpeg

Secretul pe care l-a învăţat de la mama ei 

Nu se poate nega că vedeta arată superb atunci când se află pe covrul roşu, însă ea nu este de acord cu acest tip de look: „Nu îmi doresc să vadă copiii mei doar versiunea mea de actriţă, care este perfect inventată‟. De fapt, unul dintre cele mai mari regrete ale actriţei este faptul că ea a purtat prea mult machiaj, de-a lungul vieţii: „Când eram la facultate, îmi doream să arăt bine şi credeam că machiajul mă va face mai frumoasă. Acum regret. Astăzi, încerc să nu mă mai uit la acele imagini cu mine, pentru că ştiu că arăt mai bine în viaţa reală, decât în pozele paparazzilor ‟, a spus ea.

Acest truc se pare că l-a învăţat de la mama ei, profesoara Patricia Ann Garner: „Ea mi-a spus că pe măsură ce îmbătrâneşti, tentaţia este să te uiţi în oglindă şi să te concentrezi asupra a ceea ce se schimbă. Iată secretul: nu te uita, concentează-te pe trăsăturile frumoase!‟, a spus Jennifer. 

Sursă foto: Instagram, Shutterstock Recente

Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg