FOTO Cum arată Jennifer Garner nemachiată. „Versiunea mea de actriţă este perfect inventată‟

1 jennifer garner jpg jpeg

„Nu îmi doresc să vadă copiii mei doar versiunea mea de actriţă, care este perfect inventată‟, a spus actriţa Jennifer Garner, care îşi doreşte să fie apreciată şi pentru aspectul ei fizic, natural, fără urme de machiaj şi fără retuşuri.

Jennifer Garner, cunoscută din filmele „Elektra‟, „13 Going on 30‟ sau „Yes Day‟ îşi doreşte ca toate femeile să renunţe la machiajul care le schimbă total aspectul şi să opteze pentru look-ul natural. Într-un interviu pentru publicaţia Shape actriţa, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit că speră să fie un exemplu realist pentru atât copiii săi, cât şi pentru cei care o urmăresc în filmele în care joacă şi pe reţelele de socializare. 

„Vreau să arăt normal şi vreau să mă simt normal. Întotdeauna m-am simţit puternică atunci când a fost vorba de acest subiect. Toate femeile pot purta mult machiaj, dar femeile pot purta şi mai puţin machiaj sau chiar deloc‟, a spus actriţa.

Dacă pe marile ecrane, actriţa este machiată de către profesionişti, în viaţa de zi cu zi, ea optează doar pentru corector, fard de obraz, rimel şi luciu de buze, însă, în mare parte din timp, ea apare nemachiată, aşa cum putem observa şi pe contul său de Instagram. Cum arată actriţa fără pic de machiaj?

3 jennifer garner nemachiata 2 jpg jpeg

Secretul pe care l-a învăţat de la mama ei 

Nu se poate nega că vedeta arată superb atunci când se află pe covrul roşu, însă ea nu este de acord cu acest tip de look: „Nu îmi doresc să vadă copiii mei doar versiunea mea de actriţă, care este perfect inventată‟. De fapt, unul dintre cele mai mari regrete ale actriţei este faptul că ea a purtat prea mult machiaj, de-a lungul vieţii: „Când eram la facultate, îmi doream să arăt bine şi credeam că machiajul mă va face mai frumoasă. Acum regret. Astăzi, încerc să nu mă mai uit la acele imagini cu mine, pentru că ştiu că arăt mai bine în viaţa reală, decât în pozele paparazzilor ‟, a spus ea.

Acest truc se pare că l-a învăţat de la mama ei, profesoara Patricia Ann Garner: „Ea mi-a spus că pe măsură ce îmbătrâneşti, tentaţia este să te uiţi în oglindă şi să te concentrezi asupra a ceea ce se schimbă. Iată secretul: nu te uita, concentează-te pe trăsăturile frumoase!‟, a spus Jennifer. 

Sursă foto: Instagram, Shutterstock 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg