FOTO Cum arată Lorena Sârbu, designerul care o îmbracă pe Jennifer Lopez. Are o familie superbă!

1 shutterstock 389071402 jpg jpeg

Lorena Sârbu, cel mai cunoscut designer român de la Hollywood, a început anul cum nu se putea mai bine. Alături de soţul ei, Lorena a demarat noi proiecte, de care se bucură şi copiii săi.

Lorena Sârbu se bucură de un început de an plin cu succese pe bandă rulantă din partea academiei de tenis pe care a deschis-o în America, împreună cu soţul ei. Cei doi au investit mult în acest domeniu al sportului alb, aceasta find pasiunea omului de afaceri.   „Terminăm anul cu proiecte frumoase şi rezultate pe măsură în ceea ce priveşte academia noastră de tenis! Soţul meu, Toby Crabel, s-a bucurat de un real succes cu turneul grass court sponsorizat de el la Mission Hills Country Club din Palm Springs. Toby a făcut un turneu organizat pentru divizia de seniori, iar copiii au ajutat şi ei şi totul a ieşit minunat. Andrei Crabel, fiul nostru, s-a implicat şi şi-au adus aportul şi ceilalţi jucători tineri de la noi din academie, Manuel Pena Lopez şi Corrado Summaria, din Italia. Suntem încântaţi că putem face performanţă la acest nivel în tenis, iar antrenorul nostru, Brian Dabul, şi-a adus aportul la această victorie şi abia aşteptăm următoarele turnee de tenis. Între timp eu mă concentrez şi pentru colecţia nouă pe care urmează să o lansez şi pregătesc noi proiecte cu care sper să va surprind‟, a declarat Lorena Sârbu.

Fiul Lorenei Sârbu, un câştigător în tenis

Andrei Crabel, fiul Lorenei Sârbu şi al omului de afaceri american Toby Crabel, îşi construieşte un nume frumos în lumea tenisului şi câştigă concurs după concurs! Adolescentul a făcut figură bună la Turneul de Master Series de la Indian Wells 2021,  BNP Paribas Open!

7 andrei crabel 2 jpg jpeg

Secretele Lorenei pentru aspectul fizic „de invidiat‟

Lorena Sârbu arată excepţional! Şi pentru că trăieşte printre celebrităţi, are grijă de ea cum ştie mai bine. Ea este clienta celebrului Doctor Lancer, cunoscut în lumea de la Hollywood: „Pentru rutina mea de beauty folosesc gama Dr. Lancer. Doctor Lancer este prietenul meu şi are cele mai bune şi căutate produse de beauty din Los Angeles!‟, mărturiseşte Lorena Sârbu.

9 lorena sarbu jpg jpeg

Doctor Harold Lancer este preferatul vedetelor de la Hollywood, are dese apariţii în emisiunea celebrului, de altfel Dr.Oz, dar şi în multe show-uri din America.  Acesta nu este doar dermatologul vedetelor de la Hollywood şi renumit pentru produsele şi tratamentele sale anti-aging, ci şi prietenul lor. I-au trecut pragul nume mari din America precum: Kim Kardashian, Victoria Beckham, Beyonce, Chloe Grace Moretz şi multe alte vedete de top. Doctor Harold Lancer are o clientelă bogată, cu peste 40.000 de pacienţi din întreaga lume.

J-Lo şi Eva Longoria, printre starurile care i-au îmbrăcat ţinutele 

Lorena Sârbu este celebră în lumea modei din cetatea filmului şi nu numai. Ea este cea care a creat nenumărate vestimentaţii de red carpet şi a îmbrăcat celebrităţi la Oscaruri, Emmy Awards, şi nu numai, revine în forţă şi în lumea tenisului. Jennifer Lopez, Taylor Swift, Eva Longoria, Christina Applegate, Toni Braxton, Britney Spears, Andie MacDowell, Minnie Driver, Carmen Electra, Olga Kurylenko sunt doar câteva dintre starurile care i-au îmbrăcat ţinutele! 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg