Foto. Elena Lasconi s-a căsătorit în haine tradiţionale

1 51886 original jpg jpeg

Corespondentul special al emisiunii „Poveştiri adevărate”, de pe canalul de televiziune Acasă, Elena Lasconi s-a căsătorit în acest sfârşit de săptămână cu Cătălin, alesul inimii ei.

Ea a avut o nuntă de basm în straie populare româneşti,alături de prieteni dragi:„Sunt o femeie fericită! M-am pregătit cu mare emoţie şi cu meticulozitate pentru ziua nunţii. Sunt o româncă adevărată,sunt mândră că aparţin acestui neam şi acestui pământ. Aici îmi sunt rădăcinile,iubesc tradiţia românească şi portul nostru. Aşa că rochia de mireasă,straiele mirelui,tortul,decoraţiunile… absolut totul a fost inspirat din costumele populare şi tradiţiile româneşti”,a declarat ea.  

72ddb26a7601e996025750405e38b970 jpg jpeg

Slujba religioasă a avut loc la Mănăstirea Comana,ctitorită de Vlad Ţepeş,iar petrecerea s-a ţinut la Casa Comana-Salonul din Pădure de pe malul Deltei Neajlovului.

f09eac3c3fbba4d60156ce740d35a956 jpg jpeg

Elena a avut alături la petrecere prieteni îmbrăcaţi în straie tradiţionale,fiica,rudele şi naşii. „Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine pentru că ştiu că au făcut-o cu tot sufletul. M-au învăluit cu dragoste,veselie şi bunătate”,încheie ea.