FOTO în premieră. „Casa de aur” a lui Putin și-a iubitei gimnaste

O nouă investigație ne arată că președintele rus locuiește cu iubita lui, gimnasta Alina Kabaeva, și copiii lor într-un palat de lux. Iată cum arată casa lor!

image

O anchetă realizată de Proekt, un grup media independent din Rusia, și obținută de Daily Mail dezvăluie primele imagini făcute vreodată publice din casa lui Vladimir Putin.

Localizată în pădurea Valdai, la 400km de Moscova, clădirea a fost construită la scurt timp după ce liderul de la Kremlin a intrat în viața politică, în 1996, susține raportul rusesc. Putin se află la putere din 1999, de când e ba președintele Rusiei, ba prim-ministru.

„Vă spunem unde se ascund ei”, susține publicația. Președintele rus și-a dorit construirea unei case de la zero tocmai pentru a copia modelul palatului din St. Petersburg, cunoscut drept „casa de aur”.  

După divorțul din 2020 de fosta Primă Doamnă, Liudmila Oceretnaia, Putin (70 de ani) a adus-o pe Kabaeva, de numai 39 de ani, pe proprietate. În același an, liderul de la Kremlin a început construcția unei noi case pentru iubita sa, care se află în apropierea „casei de aur” deținute de el.

„La o oarecare distanță de casele celor doi se află un complex spa cu solar, o cameră în care se fac tratamente criogenice și o piscină de 25m, un hamam, o saună încăpătoare, o încăpere cu nămol, băi termale și săli de masaj, cosmetologie și stomatologie”, ne informează sursa respectivă.

Tot acolo poate fi găsit și un tren armat personal care duce fix la ascunzătoarea de lângă lac a lui Putin. „Tocmai pentru că există asemenea mijloc de transport, a fost construită și o stație secretă lângă reședința președintelui”, susține Proekt.

Kabaeva are la dispoziția ei, 24 de ore din 24, un număr impresionant de oameni pe acea proprietate întinsă pe câteva zeci de hectare. Ea și Putin se pare că au mai mulți copii împreună, însă nu s-a confirmat niciodată acest lucru.

„În timpul acestei investigații, jurnaliștii de la Proekt au realizat un portret al relației dintre Putin și amanta sa și ceea ce se apoate spune despre idila lor e că acesta copiază fidel relațiile medievale din cărțile de istorie”, stă scris în raport.

Tot din anchetă aflăm că „există o prezență constantă a unor copii pe proprietatea respectivă”.

Foto - Shutterstock, ProektRecente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg