FOTO Mia Farrow şi-a pierdut trei dintre cei 14 copii ai ei. Adevărul despre moartea lor prematură

1 mia png png

Actriţa de 76 de ani a publicat un eseu lung pe Twitter, în care a vorbit despre dipariţia prematură a fiicelor Lark (decedată la 35 de ani) şi Tam (la numai 17 ani) şi a fiului Thaddeus (29 de ani).

De când a început documentarul Allen v. Farrow pe HBO, întreaga viaţă privată de vedetei hollywoodiene este analizată pe toată părţile. Seria în patru părţi are ca subiect principal acuzaţiile de abuz sexual aduse lui Woody Allen, în ceea ce o priveşte pe Dylan, fiica adoptată de Mia, însă există şi alte informaţii incredibile pe care le aflăm în premieră despre familia lui Farrow. Ca urmare a unui interes major în viaţa de familie a actriţei, Mia Farrow a ţinut să facă nişte precizări pe reţelele de socializare.

“Ca mamă a 14 copii, familia înseamnă totul pentru mine”, a început vedeta. “În timp ce eu am ales o meserie desfăşurată în faţa publicului, cei mai mulţi dintre copiii mei şi-au dorit o viaţă privată, departe de luminile reflectoarelor”, a continuat Mia.

După care vedeta a intrat direct în subiect şi a vorbit despre diaspariţia prematură a celor trei copii ai ei: „Iubita mea fiică Tam a murit la 17 ani din cauza unei supradoze accidentale de medicamente prescrise pentru migrenele groaznice pe care le avea şi pentru problemele cu inima”.

Cealaltă fiică a actriţei, Lark, a murit în 2008. „S-a stins la 35 de ani în urma unor complicaţii date de SIDA, pe care o luase de la un fost partener”, a precizat Farrow, care a ţinut să adauge: „În ciuda bolii ei, a avut o viaţă împlinită alături de copiii ei şi partenerul ei de lungă durată. A cedat în faţa bolii şi a decedat brusc în spital, de Crăciun, în braţele partenerului ei.”

În ceea ce îl priveşte pe Thaddeus, el avea numai 29 de ani atunci când şi-a luat singur viaţa în momentul în care o relaţie sentimentală de-ale lui s-a încheiat.

„Aceastea sunt tragedii inimaginabile”, a spus vedeta din filmul Rosemary's Baby. „Orice alte speculaţii legate de moartea lor jigneşte profund copiii pe care ei i-au lăsat în urmă şi orice altă persoană care le-a fost vreodată aproape.”

Mia susţine că e foarte mândră că este mama a 14 copii şi bunica a 16 nepoţi.”Cu toate că am cunoscut ce-i aia suferinţa, viaţa noastră este astăzi plină de dragoste şi bucurie. Fiecare are propria luptă de dus. Vă trimit tuturor toată iubirea mea şi speranţe de mai bine!”

Foto - Instagram Real Mia Farrow, Instagram Ronan FarrowRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg