FOTO Prinţul William n-a fost primul bărbat din viaţa ei! Cum arată şi ce fac acum foştii iubiţi ai lui Kate Middleton?

1 kate middleton shutterstock 186607310 jpg jpeg

Kate Middleton l-a întâlnit pe actualul ei soţ şi tată al celor trei copii ai ei la Universitatea St. Andrews şi, un an mai târziu, au devenit un cuplu. N-a fost dragoste la prima vedere între ei, însă sentimentele au apărut pe parcurs.

„Când am întâlnit-o pe Kate, mi-am dat seama că avea ceva special. Am fost prieteni pentru o perioadă, iar acest lucru a fost o bună fundaţie pentru mai târziu. Faptul că suntem prieteni e un mare avantaj. Şi totul a pornit de-acolo...”, a dezvăluit prinţul William.

Cei doi prieteni au conştintizat că îi leagă sentimente mai puternice, au devenit un cuplu, iar în 2011 s-au căsătorit. Nunta lor a fost transmisă la televizor şi a avut o audienţă de peste două miliarde de telespectatori din întreaga lume. Ceremonia regală a costat mai mult de 34 de milioane de dolari şi este în continuare unul dintre cele mai frumoase evenimente ale deceniului trecut.

Totuşi, înainte de a-l întâlni pe Will, Kate a mai cunoscut şi alţi bărbaţi. Cu ce se ocupă aceştia acum şi în ce relaţii este viitoarea Regină consoartă a Marii Britanii cu ei?

Kate a devenit prietena lui Willem Marx când erau amândoi la internat în Wiltshire, conform celor relatate de The Sun. Se pare că relaţia lor a fost mai mult o aventură de liceu, decât o idilă serioasă, motiv pentru care nici n-au rezistat mult timp împreună. În prezent, Willem e jurnalist pentru NBC News. S-a însurat în 2014 cu colega de breaslă Johanna Botta şi cei doi soţi au împreună un fiu. Middleton l-a întâlnit pe Harry Blakelock la Marlborough şi se pare că el a fost prima ei mare iubire, conform celor publicate de Daily Mail. Nu se ştie exact cât timp au fost împreună, însă lui Kate i-a trebuit ceva timp până să uite de el, care era, la acea vreme, căpitanul echipei de hockey. Harry a devenit un om de afaceri de succes. Lucrează pentru Lockton Companies din Londra din 2014, devenind partener în firmă în mai 2020.

, fiul baronului Sir John Ropner. Inutil să mai precizez că familia acestuia este destul de bogată, dând lovitura în transporturi.

Conform Tatler, Ropner s-a însurat cu Natasha Sinclair, în 2011, cu care are patru copii. În martie 2021, acesta a început un serviciu nou, fiind directorul companiei eviFile din Leeds.

Rupert Finch este ultimul bărbat cu care a fost Kate înainte de-a deveni prietena Prinţului William. Cei doi s-au întâlnit la Universitatea St. Andrews. Rupert, un avocat în devenire la acea vreme, a fost iubitul lui Kate pentru o scurtă vreme, însă idila lor s-a transformat într-o prietenie frumoasă.

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg