FOTO Prinţul William n-a fost primul bărbat din viaţa ei! Cum arată şi ce fac acum foştii iubiţi ai lui Kate Middleton?

1 kate middleton shutterstock 186607310 jpg jpeg

Kate Middleton l-a întâlnit pe actualul ei soţ şi tată al celor trei copii ai ei la Universitatea St. Andrews şi, un an mai târziu, au devenit un cuplu. N-a fost dragoste la prima vedere între ei, însă sentimentele au apărut pe parcurs.

„Când am întâlnit-o pe Kate, mi-am dat seama că avea ceva special. Am fost prieteni pentru o perioadă, iar acest lucru a fost o bună fundaţie pentru mai târziu. Faptul că suntem prieteni e un mare avantaj. Şi totul a pornit de-acolo...”, a dezvăluit prinţul William.

Cei doi prieteni au conştintizat că îi leagă sentimente mai puternice, au devenit un cuplu, iar în 2011 s-au căsătorit. Nunta lor a fost transmisă la televizor şi a avut o audienţă de peste două miliarde de telespectatori din întreaga lume. Ceremonia regală a costat mai mult de 34 de milioane de dolari şi este în continuare unul dintre cele mai frumoase evenimente ale deceniului trecut.

Totuşi, înainte de a-l întâlni pe Will, Kate a mai cunoscut şi alţi bărbaţi. Cu ce se ocupă aceştia acum şi în ce relaţii este viitoarea Regină consoartă a Marii Britanii cu ei?

Kate a devenit prietena lui Willem Marx când erau amândoi la internat în Wiltshire, conform celor relatate de The Sun. Se pare că relaţia lor a fost mai mult o aventură de liceu, decât o idilă serioasă, motiv pentru care nici n-au rezistat mult timp împreună. În prezent, Willem e jurnalist pentru NBC News. S-a însurat în 2014 cu colega de breaslă Johanna Botta şi cei doi soţi au împreună un fiu. Middleton l-a întâlnit pe Harry Blakelock la Marlborough şi se pare că el a fost prima ei mare iubire, conform celor publicate de Daily Mail. Nu se ştie exact cât timp au fost împreună, însă lui Kate i-a trebuit ceva timp până să uite de el, care era, la acea vreme, căpitanul echipei de hockey. Harry a devenit un om de afaceri de succes. Lucrează pentru Lockton Companies din Londra din 2014, devenind partener în firmă în mai 2020.

, fiul baronului Sir John Ropner. Inutil să mai precizez că familia acestuia este destul de bogată, dând lovitura în transporturi.

Conform Tatler, Ropner s-a însurat cu Natasha Sinclair, în 2011, cu care are patru copii. În martie 2021, acesta a început un serviciu nou, fiind directorul companiei eviFile din Leeds.

Rupert Finch este ultimul bărbat cu care a fost Kate înainte de-a deveni prietena Prinţului William. Cei doi s-au întâlnit la Universitatea St. Andrews. Rupert, un avocat în devenire la acea vreme, a fost iubitul lui Kate pentru o scurtă vreme, însă idila lor s-a transformat într-o prietenie frumoasă.

Foto - Shutterstock, InstagramRecente

Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg