FOTO Şi femeile merg la război! Fosta Miss Ucraina, Anastasiia Lenna, s-a înarmat şi s-a alăturat luptei împotriva ruşilor

6 fotojet jpg jpeg

Printre sutele de localnici care s-au oferit voluntari în lupta pentru a-şi apăra ţara de ruşi se numără şi o fostă Miss Ucraina, care a luat arma şi a pornit curajos în luptă alături de restul celor care fac parte din rezistenţă.

Anastasiia Lenna, de 31 de ani, s-a pozat cu o puşcă imensă şi a postat apoi imaginea pe Instagram, alături de comentariul: “Oricine va trece graniţa ucrainiană cu intenţia de-a ne invada ţara va fi omorât!”

Fotografia a devenit virală în momentele de criză pe care le traversează acum Ucraina. Cozi enorme de cetăţeni se formează alocuri în ţara condusă de preşedintele Volodimir Zelenski, cu precădere în capitala Kiev, pentru a primi arme şi-a ieşi la luptă împotriva armatei ruse.

Lenna, care lucrează, în momentul de faţă, ca manager în relaţii publice în Turcia, a postat imaginea respenctivă cu două hashtag-uri – “stand with Ukraine” (n.r. sprijinim Ucraina) şi “hands off Ukraine” (n.r. jos mânile de pe Ucraina!). 

Nu e pentru prima dată când frumoasa tânără s-a pozat cu arme, ea fiind antrenată în zone împădurite şi spaţii special amenajate pentru trageri cu arma. Anastasiia a câştigat titlul de Miss Ucraina în 2015 şi, după asemenea victorie, şi-a găsit de lucru în altă ţară. Totuşi, nu şi-a uitat ţara de nevoie. La fel ca restul conaţionalilor săi.

Un bărbat fără un picior a luat arma ca să-şi apere ţara, un cuplu de proaspăt căsătoriţi – care şi-au mutat nunta din mai acum, cu o zi înainte de-a intra în forţele civile ca să se lupte cu ruşii – a făcut acelaşi lucru. Peste tot în Ucraina, populaţia face cocktail-uri Molotov, încearcă să ajute cum poate armata ucrainiană, îşi apără cu pieptul gol oraşul în care locuiesc şi speră la o victorie, la încetarea focului.   

Foto - Instagram



Recente

Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg