FOTO Ştiai că soţii Obama n-au plătit ani buni taxele studenţeşti? Curiozităţi despre celebrităţi

11 obama jpg jpeg

Când vine vorba de viaţa vedetelor, gesturile extravagante nu te pot surprinde! Celebrităţile sunt mereu în vizorul publicului, însă au şi curiozităţi pe care le ţin ascunse. Iată câteva lucruri nebuneşti, dar adevărate, despre vedetele la Hollywood!

Câteodată adevărul poate fi mai ciudat decât ficţiunea şi acest lucru pare să fie real când vine vorba de stilul de viaţă al vedetelor. Spre exemplu, ştiai că există cântăreţul care s-a născut cu 3 sfârcuri?

Katty Perry colecţionează fire de păr ale vedetelor

Când vine vorba de lucruri ciudate, Katty Perry ar putea lua premiul 1. Cântăreaţa a dezvăluit că îi place să colecţioneze părul altor vedete. Mai exact, a spus că deţine fire de păr de la Miley Cyrus şi Taylor Swift.

8 katty perry jpg jpeg

Harry Styles suferă de polietelie

Harry Styles, solistul de la One Direction a confirmat, într-un interviu pentru o publicaţie internaţională, zvonurile conform cărora ar avea 3 sfârcuri. Cântăreţul suferă de polietelie, o afecţiune care presupune să te naşti cu mai mult de 2 mameloane.

Ashton Kutcher are degetele de la picioare lipite

Ashton Kutcher suferă de o afecţiune numită sindactilie, adică are degetele de la picioare lipite. Actorul a şi arătat acest lucru într-un talk-show britanic, în 2008!

6 ashton kutcher jpg jpeg

Tom Hanks este obsedat de maşini de scris

Lui Tom Hanks nu doar admiră maşinile de scris de epocă, ci are o colecţie de peste 100 de piese. Actorul a scris chiar şi o carte de nuvele cu ajutorul fiecărei maşini în parte: „Vechea şcoală este incomparabilă cu ceea ce obţineţi de la un laptop‟, a spus actorul, explicându-şi pasiunea pentru maşini.

5 tom hanks jpg jpeg

2 oameni au murit într-un accident provocat de Matthew Broderick

În 1987, Matthew Broderick a provocat un accident rutiner, în urma căruia o femeie de 28 de ani şi mama ei şi-au pierdut viaţa. Actorul se afla în vacanţă în acel moment cu iubita lui, Jennifer Gray. În timp ce Gray a avut doar câteva vânătăi, Broderick şi-a rupt piciorul şi a rămas cu multe alte răni în urma accidentului.

4 matthew broderick jpg jpeg

Oprah are o cadă în forma corpului ei

Dacă te-ai născut să fii Oprah, o cadă obişnuită şi simplă nu este pentru tine! În timpul unui interivu la „Late Late Show”, Winfrey a dezvăluit că deţine o cadă sculptată manual de marmură şi onix, care are forma corpului ei.

3 oprah winfrey jpg jpeg

James Lipton a lucrat ca proxenet în 1950

Da, ai citit corect! Actorul James Lipton a dezvăluit că a lucrat ca proxenet când a trăit în Paris în anul 1950. El a explicat că după cel de-al Doilea Război Mondial a fost o perioadă diferită şi că proxeneţii din Franţa nu au exploatat persoane în scop sexual, ci au acţionat mai mult ca agenţi ai lor.

10 james lipton jpg jpeg

Familia Obama şi-a plătit târziu taxele studenţeşti

Deşi Familia Obama nu apare des în vizorul presei cu lucruri extravagante, există un lucru mai puţin ştiut despre ei. Michelle şi Barack au terminat de plătit împrumutul pe care l-au făcut pentru studiile lor, abia în anul 2004, cu doar câţiva ani înainte ca Barack să câştige preşedinţia. Aveau 42, respectiv 40 de ani.

9 obama jpg jpeg

Mama lui Leighton Meester a fost arestată la naşterea actriţei

Imediat după ce a adus-o pe lume pe Leighton Meester, mama ei ar fi executat o pedeapsă cu închisoare, legată de contrabandă cu marijuana. Şi nu este singurul membru al familiei care ar avea probleme cu legea şi mătuşa lui Meester are un întreg istoric cu antecedente penale.

2 leighton meester jpg jpeg

Meghan Markle a făcut invitaţiile de nuntă pentru Robin Thicke şi Paula Patton

Cu mult timp înainte să facă parte din familia regală, Meghan Markle îşi plătea facturile făcând invitaţii pentru nuntă. Se pare că a lucrat şi pentru ceremonia lui Robin Thicke cu Paula Patton, în anul 2005. 

1 meghan markle jpg jpeg

Sursă foto: Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg