FOTO Ţi-o aminteşti pe Sue Ellen, din serialul „Dallas‟? Actriţa Linda Gray arată senzaţional, la 81 de ani!

8 sue ellen 01 jpg jpeg

Serialul „Dallas‟ a fost unul dintre cele mai populare filme din istorie. Viaţa familiei Ewing a cucerit pe zeci de mii de telespectatori, care aşteptau cu mare nerăbdare să afle ce se mai întâmplă, într-una dintre cele mai de succes „telenovele‟ americane. În serial, o prezenţă remarcabilă a fost şi Sue Ellen Ewing, personaj interpretat de Linda Gray. Astăzi, actriţa are 81 de ani şi ne cucereşte cu acelaşi farmec!

Anul 1978 a reprezentat perioada în care serialul de succes „Dallas‟ s-a lansat pe piaţă. Locul acţiunii avea loc în oraşul texan „Dallas‟, de unde provine şi numele serialului, iar în centrul acţiunii apare familia Ewing. Serialul a avut 357 de episoade, fiind urmat şi de 3 filme. Printre actorii care au făcut parte din distribuţie, se numără: Patrick Duffy, Barbara Bel Geddes, Victoria Principal sau Jim Davis.

Fanii serialului au îndrăgit familia Ewing, proprietarii bogaţi ai unei companii petroliere, de succes. Fiul cel mare al familiei, J.R. (Larry Hagman) a fost căsătorit cu Sue Ellen Ewing, personaj interpretat de Linda Gray. Iubită de fani, actriţa a filmat pentru acest serial timp de 12 sezoane. Astăzi, Linda Gray este bunică şi arată impecabil! 

În anul 2012, când s-a lansat continuarea serialului Dallas, Linda Gray a acceptat cu mare plăcere să facă parte din nou, din producţie: „Când ne-au cerut să ne întoarcem, a fost ca şi cum Sue Ellen ar fi stat timp de 20 de ani cu mine. Cred că este încorporată în ADN-ul meu‟

În tot acest timp, Linda s-a concentrat pe organizaţii caritabile. Ea a făcut parte din organizaţii mari, precum „Nourish the Children‟, din Malawi, unde a ajutat la distribuirea alimentelor în sate: „Există ceva în tine atunci când înmânezi cuiva un pachet‟, spunea ea. Astăzi, continuă să susţină organizaţiile în care crede, ajutând copiii nevoiaşi cu lucruri esenţiale, cum ar fi hrană şi scutece. Paralel, Linda activează în domeniul actoriei, în film sau teatru.

În ceea ce priveşte viaţa privată, Gray a fost căsătorită cu fotograful Ed Thrasher, între anii 1962-1983, cel care a murit în anul 2006, după o ce a pierdut lupta cu cancerul. Din relaţia cu Thrasher, Linda are doi copii, pe Kehly (55 de ani) şi pe Jeff, care a murit în 2020, la vârsta de 56 de ani, după ce s-a luptat cu leucemie:

„A fost cea mai bună, amuzantă şi dulce fiinţă umană. A adus lumii dragoste şi a fost iubit de toată lumea. Fie ca a sa călătorie să fie magică!‟, a scris Linda, pe Instagram, despre fiul ei. De asemenea, din partea lui Kehly, Linda are doi nepoţi.

Sursă foto: Instagram, Shutterstock Recente

Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg