FOTO Ţi-o aminteşti pe Sue Ellen, din serialul „Dallas‟? Actriţa Linda Gray arată senzaţional, la 81 de ani!

8 sue ellen 01 jpg jpeg

Serialul „Dallas‟ a fost unul dintre cele mai populare filme din istorie. Viaţa familiei Ewing a cucerit pe zeci de mii de telespectatori, care aşteptau cu mare nerăbdare să afle ce se mai întâmplă, într-una dintre cele mai de succes „telenovele‟ americane. În serial, o prezenţă remarcabilă a fost şi Sue Ellen Ewing, personaj interpretat de Linda Gray. Astăzi, actriţa are 81 de ani şi ne cucereşte cu acelaşi farmec!

Anul 1978 a reprezentat perioada în care serialul de succes „Dallas‟ s-a lansat pe piaţă. Locul acţiunii avea loc în oraşul texan „Dallas‟, de unde provine şi numele serialului, iar în centrul acţiunii apare familia Ewing. Serialul a avut 357 de episoade, fiind urmat şi de 3 filme. Printre actorii care au făcut parte din distribuţie, se numără: Patrick Duffy, Barbara Bel Geddes, Victoria Principal sau Jim Davis.

Fanii serialului au îndrăgit familia Ewing, proprietarii bogaţi ai unei companii petroliere, de succes. Fiul cel mare al familiei, J.R. (Larry Hagman) a fost căsătorit cu Sue Ellen Ewing, personaj interpretat de Linda Gray. Iubită de fani, actriţa a filmat pentru acest serial timp de 12 sezoane. Astăzi, Linda Gray este bunică şi arată impecabil! 

stanga
dreapta
9 sue ellen 2 jpg jpeg
10 sue ellen 03 jpg jpeg
11 sue ellen 04 jpg jpeg
13 sue ellen 05 jpg jpeg
12 sue ellen 06 jpg jpeg
14 sue ellen 07 jpg jpeg

În anul 2012, când s-a lansat continuarea serialului Dallas, Linda Gray a acceptat cu mare plăcere să facă parte din nou, din producţie: „Când ne-au cerut să ne întoarcem, a fost ca şi cum Sue Ellen ar fi stat timp de 20 de ani cu mine. Cred că este încorporată în ADN-ul meu‟

În tot acest timp, Linda s-a concentrat pe organizaţii caritabile. Ea a făcut parte din organizaţii mari, precum „Nourish the Children‟, din Malawi, unde a ajutat la distribuirea alimentelor în sate: „Există ceva în tine atunci când înmânezi cuiva un pachet‟, spunea ea. Astăzi, continuă să susţină organizaţiile în care crede, ajutând copiii nevoiaşi cu lucruri esenţiale, cum ar fi hrană şi scutece. Paralel, Linda activează în domeniul actoriei, în film sau teatru.

În ceea ce priveşte viaţa privată, Gray a fost căsătorită cu fotograful Ed Thrasher, între anii 1962-1983, cel care a murit în anul 2006, după o ce a pierdut lupta cu cancerul. Din relaţia cu Thrasher, Linda are doi copii, pe Kehly (55 de ani) şi pe Jeff, care a murit în 2020, la vârsta de 56 de ani, după ce s-a luptat cu leucemie:

„A fost cea mai bună, amuzantă şi dulce fiinţă umană. A adus lumii dragoste şi a fost iubit de toată lumea. Fie ca a sa călătorie să fie magică!‟, a scris Linda, pe Instagram, despre fiul ei. De asemenea, din partea lui Kehly, Linda are doi nepoţi.

Sursă foto: Instagram, Shutterstock Recente

kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg