FOTO Vedete hollywoodiene care au variante în miniatură. Copiii lor le seamănă puternic şi sunt la fel de talentaţi

12 cindy si kaia ok jpg jpeg

Hollywoodul este plin de descendenţi ai vedetelor, care aşteaptă cu nerăbdare să le calce pe urmele părinţilor. În cazul lor nu doar talentul îi recomandă, ci şi aspectul fizic similar cu cel al părinţilor.

„Aşchia nu sare departe de trunchi‟, spune o vorbă. Oricine îşi doreşte ca fiul/fiica să moştenească talentul sau trăsăturile fizice deosebite, însă aceste vedete chiar au parte de acest lucru. Pe lângă faptul că împart acelaşi nume, unii copii ar putea fi confundaţi foarte uşor cu părinţii lor când erau mici. Iată care sunt vedetele, care se pot mândri cu „sosiile‟ lor!

Reese Witherspoon şi Ava Phelippe

Actriţa Reese Witherspoon are trei copii, pe Deacon Reese Phillippe, pe Tennessee James Toth şi pe Ava Elizabeth Phillippe, însă cea din urmă îi seamănă perfect. Cel mai mare copil al actriţei, Ava, este clona perfectă a mamei sale. Tânăra în vârstă de 21 de ani are aceleaşi trăsături faciale ca ale mamei sale, părul blond şi, în mod similar, este pasionată de actorie şi de modelling. Ava este şi imaginea brandului de îmbrăcăminte al mamei sale, îi place să sculpteze şi să apară în emisiunile TV.

Cindy Crawford şi Kaia Gerber

stanga
dreapta
5 reese si ava jpg jpeg
10 cindy crawford si kaia gerber jpg jpeg
11 cindy si kaia jpg jpeg
8 kate hudson si goldie hawn jpg jpeg
3 goldie si kate shutterstock 638127649 jpg jpeg
2 yolanda gigi shutterstock 766240843 jpg jpeg
7 gigi si yolanda hadid jpg jpeg
4 meryl streep mamie jpg jpeg
6 meryl strep si mamie gummer jpg jpeg

Pe Cindy Crawford o ştim pentru trăsăturile sale de super-model, însă fiica sa, Kaia, în vârstă de 19 ani, se pare că o întrece. Tânăra pare să fie un duplicat perfect al mamei sale din tinereţe, aşa că nu este de mirare că aceasta este deja un fotomodel cunoscut. Ea a apărut în numeroase campanii publicitare pentru branduri de modă importante şi a câştigat premiul pentru „Modelul anului‟, la British Fashion Awards, în anul 2018.

Kate Hudson şi Goldie Hawn

Presa le-a numit „Gemenele de la Hollywood‟ . Pe lângă faptul că au o legătură de sânge, Kate şi Goldie sunt şi cele mai bune prietene. Cele două pleacă des în vacanţe împreună şi se filmează în diferite ipostaze amuzante. Kate şi Goldie seamănă izbitor, atât la trăsăturile faciale, la păr, cât şi la zâmbet şi la stilul vestimentar elegant. Kate a declarat în repetate rânduri că mama ei o sprijină mereu şi vorbeşte cu ea, aproape în fiecare zi.

Gigi şi Yolanda Hadid

Nu este un secret că familia Hadid se mândreşte cu cele mai frumoase modele din lume. Atât Gigi, cât şi Bella sunt supermodele cunoscute şi nici fratele lor mai mic nu se lasă mai prejos. Dar primul model din familie a fost mama lor, Yolanda Hadid, de la care aceştia au moştenit trăsăturile speciale. Mai ales, Gigi, care pare că este copia mamei sale. Gigi a moştenit de la mama ei, culoarea ochilor, părul şi trăsăturile fine, cu care i-a cucerit, chiar şi pe mulţi critici.

Meryl Streep şi Mamie Gummer

Ai spune că sunt surori! Pe lângă faptul că împărtăşesc aceeaşi pasiune - actoria, cele două arată şi la fel, iar fiica lui Meryl Streep pare că este copia sa identică din tinereţe. Mamie Gummer este o actriţă de succes şi a apărut în mai multe producţii, precum: „Heartburn‟ (alături de Meryl Streep), „Ricki and the Flash‟, „Evening‟, „The Good Wife‟, „Side Effects‟, „Cake‟ etc.

@Shutterstock, Instagram