Frumoşi, dar şi inimoşi! Starurile aduc omagiu ucrainienilor la un mare eveniment hollywoodian

1 stars jpg jpeg

Ediţia a 28-a a premiilor Screen Actors Guild, în care actori renumiţi au fost recompensaţi pentru prestaţia lor din anumite producţii de pe micul şi marele ecran, a fost una specială. Starurile nu numai să şi-au etalat situeta minunată şi ţinutele de mare clasă, dar şi-au făcut cunoscute şi opiniile cu privire la actuala situaţie politică internaţională.

Au păşit pe covorul roşu în rochii şi costume exclusiviste, au zâmbit în faţa camerelor şi-au oferit scurte interviuri presei, însă n-au uitat contextul în care ne aflăm cu toţii, că există un război în plină desfăşurare pe această planetă şi că vieţi omeneşti se pierd din cauza invadării Ucrainei de către Rusia.

Lady Gaga (35) a purtat o rochie albă Armani Privé minunată la evenimentul de pe 27 februarie, din Santa Monica, California, însă, când a fost întrebată, pe covorul roşu, despre ţinuta ei, cântăreaţa şi actriţa din „House of Gucci” a ţinut să declare următoarele: „Mă simt onorată că mă aflau aici! E o seară frumoasă azi, în care sărbătorim arta şi pe noi înşine. Dar se întâmplă atâtea în lume la ora aceasta şi mă gândesc neîncetat la Ucraina... Cred că azi ar trebui să fim cu toţii recunoscători pentru lucrurile bune din viaţa noastră!”

Mesajul vedetei a fost continuat de Michael Douglas (77), care s-a prezentat la SAG 2022 cu o batistă la buzunarul costumului în culorile steagului Ucrainei. “Dacă a existat vreodată un moment în istorie în care să apreciem cu adevărat ce este democraţia, acum este acela. Sunt extrem de mândru de ce reuşesc oamenii din această ţară să facă”, a declarat actorul hollywoodian.  

Au existat numeroase alte vedete care au ţinut să amintească conflictul armat care zguduie din temelii lumea întreagă. Preşedintele SAG, Fran Drescher, - cunoscută din serialul “Dădaca” – s-a folosit de oportunitatea ivită pentru urca pe scenă şi-a se adresa audienţei în privinţa războiului dintre Rusia şi Ucraina.   

“În primul rând, vreau să-mi extind rugăciunile către poporul ucrainian”, şi-a început actriţa de 64 de ani discursul. Una dintre câştigătoarele serii pentru rolul interpretat în filmul “The Eyes of Tammy Faye”, actriţa Jessica Chastain (44), a adus, de asemenea, un omagiu celor afectaţi de invazia rusească.

Actorul Brian Cox, din serialul “Succession”, a ţinut să precizeze următoarele după ce a primit premiul pentru “Prestaţie de excepţie”: “E absolut îngrozitor ce se întâmplă în Ucraina, îngrozitor, îngrozitor! Şi efectele se simt chiar şi-n profesia noastră, sunt afectaţi şi actorii, şi criticii. Li se spune că, pentru a nu fi acuzaţi de trădare, nu pot comenta nimic legat de Ucraina. Şi cred că e groaznic acest lucru. Cred că trebuie să fim uniţi cu toţii, chiar şi cu cei din Rusia care nu sunt de acord cu ce se întâmplă în Ucraina, mai ales cu artiştii.”

Cox a adăugat că preşedintele ucrainian Volodomir Zelenski (44) a fost un actor de comedie înainte de-a deveni liderul ţării lui. Michael Keaton a comentat, de asemenea, acest aspect: “Zelenski este colegul nostru de breaslă, care merită să fie menţionat în această seară pentru simplul motiv că a avut curajul să lupte”, a spus actorul de 70 de ani în momentul în care a susţinut discursul de acceptare al premiului primit.

Andrew Garfield a pus şi el punctul pe i atunci când a adus vorba despre invazia rusească pe covorul roşu: “E ciudat! Aiurea că noi ne-am îmbrăcat frumos şi ne-am prezentat la acest eveniment în asemenea momente, dar sunt recunoscător că fac parte din această comunitate!”

Foto - Instagram, Shutterstock



Recente

Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Eva Mendes  sursa   Shutterstock jpg
422084653 967484971406469 662969920043316211 n jpg
shutterstock 475653883 jpg
Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg