Frumuseţe artificială. De ce poartă Cher întotdeauna peruci şi cum arată părul ei real?

1 cher peruci fotojet jpg jpeg

În cariera sa întinsă pe şase decenii, Zeiţa Pop a făcut întotdeauna senzaţie cu aspectul ei, iar din look-ul ei spectaculos face parte, de fiecare dată, şi coafura extravagantă sau peruca pe care o poartă.

După ce s-a făcut cunoscută în cadrul duo-ului pe care l-a format cu fostul ei soţ şi partener de scenă, Sonny, Cher a devenit un superstar emblematic. Vedeta a lansat pe piaţă 26 de albume din 1965 până-n prezent, iar şase dintre LP-urile ei au intrat în pe primele locuri în clasamentul Billboard 100. Pe lângă muzică, diva a devenit un nume de referinţă şi-n actorie, apărând în filme de mare succes – precum "Mask", "Mermaids" şi "The Witches of Eastwick" – şi câştigând chiar un Oscar cu rolul său din "Moonstruck" (1987).   De-a lungul carierei sale, Cher s-a reinventat de mai multe ori şi şi-a transformat imaginea de câte ori a simţit nevoia să facă asta. Iar unul dintre accesoriile ei de bază sunt perucile, pe care le preferă în mod evident. Elementul definitoriu al lui Gwen Stefani este rujul roşu, Ariana Grande are coada ei de cal care o caracterizează cel mai mult. Iar, când vine vorba despre Cher, trebuie să fie perucile ei! Interesant de precizat este că nici măcar fanii artistei nu mai ştiu cum arată părul natural al divei care preferă de fiecare dată să-şi facă apariţia în public purtând peruci.

Într-un interviu oferit celor de la Daily Mail, vedeta şi-a descris părul adevărat ca fiind lung şi brunet, după care a explicat preferinţa ei constantă pentru peruci: „Nu e nimic în neregulă cu părul meu, doar că ador perucile, dintotdeauna mi-au plăcut enorm. Sunt atât de uşor de întreţinut! Şi fac ca totul să fie atât de uşor atunci când îmi doresc să-mi schimb imaginea!”

Pe vremea când îşi lansase albumul "Living Proof", adică exact acum 20 de ani, Cher a fost văzută cu părul blond, iar admiratorii ei au presupus imediat că era vorba despre părul ei real. Întrebată dacă îi era complicat să-şi menţină şuviţele blonde, artista a răspuns cât se poate de sincer: „Deloc! Şi asta pentru că nu este părul meu adevărat, este o perucă. Peruca e făcută din păr de om şi se simte de parcă ar fi părul meu.”

„Mi-a plăcut întotdeauna să-mi asum noi riscuri şi nu mi-a păsat niciodată de ce spun oamenii despre mine”, a dezvăluit Zeiţa Pop în Vogue, în 2019. „Până nu eşti pregătit să arăţi ridicol, nu poţi ajunge niciodată sus, să-ţi arăţi întregul potenţial”, cochide diva.

Foto - Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg