Frumuseţe naturală cu ingrediente din bucătărie

1 65623 original jpg jpeg

Ingredientele din bucătărie pot fi folosite în mod eficient pentru menţinerea frumuseţii pielii, a părului şi a unghiilor.

Banane pentru un păr sănătos

Dacă ai părul deteriorat,un tratament pe bază de banane îţi va fi de folos. Pisează o banană într-un castron,iar apoi aplic-o pe păr de la rădăcină spre vârfuri. După 15 minute,spală-ţi podoaba capilară cu şampon şi balsam.

Bananele sunt recomandate pentru menţinerea sănătăţii părului,întrucât ajută la îmbunătăţirii elasticităţii părului datorită conţinutului ridicat de potasiu.  

Miere pentru ten neted

Mierea este recomandată în îngrijirea pielii,dovadă fiind numeroase produse cosmetice care o conţin ca ingredient principal. Mai întâi se încălzeşte puţin,după care se aplică pe faţa curată şi se lasă să acţioneze timp de 10-15 minute.

Mierea este un ingredient anti-îmbătrânirii,deoarece luptă împotriva bacteriilor,păstrează umiditatea pielii,o hrăneşte şi o netezeşte.

Usturoi pentru unghii puternice

Adaugă lacului de unghii pe care îl foloseşti puţin usturoi pisat,amestecă bine,după care lasă compoziţia să stea timp de 7-10 zile la loc răcoros.

Tratamentul este indicat pentru unghiile casante şi fragile. Folosit în mod constant,remediul are efecte pozitive încă de la primele utilizări.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg