Frumuseţe pentru ten şi păr cu produse din stup

1 produse apicole fata jpg jpeg

Pe lângă valoarea nutriţională, produsele apicole au grijă şi de frumuseţea ta. De aceea, atât pentru revitalizarea tenului, cât şi pentru regenerarea părului, integrează mierea, polenul şi lăptişorul de matcă în trusa de îngrijire!

Mierea, ca şi polenul, lăptişorul de matcă ori propolisul, este folosită, din cele mai vechi timpuri, la prepararea cosmeticelor. Pentru că sunt bogate în vitamine, minerale, enzime şi antioxidanţi, aceste produse sunt ideale pentru a fi integrate în compoziţia măştilor faciale, dar şi a celor pentru păr. Folosite frecvent pentru îngrijirea tenului, produsele apicole tonifiază pielea, o hrănesc în profunzime şi combat semnele de îmbătrânire.

Înainte de a folosi produsele apicole, testează-le pe o mică suprafaţă de piele, pentru a te asigura că nu eşti alergică.

Miere de tei, pentru tenul sensibil

Dacă ai tenul uscat şi sensibil, foloseşte miere de tei, deoarece are efecte antiinflamatorii şi calmante. Într-un bol, amestecă o linguriţă de miere, un gălbenuş şi o linguriţă de ulei de migdale. Aplică pasta obţinută pe faţă şi masează uşor, cu mişcări circulare. Lasă masca să acţioneze aproximativ zece minute, apoi îndepărteaz-o cu apă călduţă.

Mierea poate fi folosită şi ca balsam de păr, oferindu-i strălucire şi hidratare. Amestecă două linguri de miere cu trei linguri de ulei de măsline. Aplică compoziţia pe suprafaţa părului umed şi ţine-o aproximativ 15 minute.

Lăptişorul de matcă te scapă de riduri

Datorită conţinutului semnificativ de proteine, de minerale şi de aminoacizi, lăptişorul de matcă încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii, o tonifiază şi îi dă strălucire, regenerând ţesuturile epiteliale. Acest ingredient natural poate fi folosit pentru toate tipurile de piele. Pregăteşte o mască dintr-o lingură de lapte, una de miere, două linguri de ceai de muşeţel şi dintr-un gram de lăptişor de matcă. Întinde mixul obţinut pe faţă, aproximativ 20 de minute, apoi clăteşte cu apă călduţă.

De asemenea, îl poţi folosi cu încredere şi pentru îngrijirea podoabei capilare. Dacă ai părul uscat, amestecă, într-un bol, o lingură de suc de lămâie, două linguri de smântână şi două grame de lăptişor de matcă. Întinde compoziţia pe părul umed, apoi acoperă cu un prosop. După 20 de minute, spală părul cu apă caldă, apoi clăteşte cu apă rece, pentru un plus de strălucire.

Polenul menţine elasticitatea pielii

Pulberea fină pe care albinele o culeg din flori previne îmbătrânirea şi menţine frumuseţea tenului şi a părului. Pentru a menţine elasticitatea şi fermitatea tenului, prepară acasă o mască cu polen – îl găseşti în magazinele cu produse naturiste. Într-un bol, pune două linguriţe de polen, jumătate de lingură de avocado pasat, un albuş şi o linguriţă de suc de lămâie. Amestecă bine ingredientele şi aplică-le pe faţa curată. Lasă masca să acţioneze aproximativ 15 minute, apoi clăteşte cu apă călduţă.

Pentru hrănirea intensivă a părului, foloseşte o mască obţinută dintr-un gălbenuş, o linguriţă de zeamă de lămâie, două linguri de iaurt şi o lingură de polen. Amestecă bine ingredientele, apoi aplică masca uniform pe părul umed. Lasă să acţioneze aproximativ zece minute.

Terapie cu venin de albine

Veninul de albine, numit şi apitoxină, este un ingredient utilizat în cosmeticele destinate îngrijirii pielii. Măştile pe bază de venin de albine regenerează pielea şi ajută la reducerea ridurilor fine, iar cremele îmbunătăţesc circulaţia sanguină şi contribuie la eliminarea celulelor moarte. De asemenea, poţi încerca şi serurile cu venin de albine. Acestea sunt mai concentrate, având efect de netezire şi de luminozitate.Recente

Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg