Frumuseţea naturală are un nume: BEAUTIN COLLAGEN (P)

simeon stalpnicul png

În perioada sezonului rece, pielea are nevoie de îngrijire specială, pentru a fi protejată de aerul rece, de vânt şi alţi factori externi. Iarna, pielea corpului este mai sensibilă şi necesită o hrănire intensă şi o hidratare profundă. Pentru faţă şi corp, trebuie să alegi emulsii puternic hidratante şi hrănitoare, dar şi vitamine şi minerale care să susţină organismul.

Cum toate ne dorim să fim cât mai frumoase,să avem unghii sănătoare,un păr superb şi strălucitor,cât şi o textură a pielii mătăsoasă,astfel,specialiştii vin în ajutorul nostru cu un supliment alimentar îmbogăţit cu acid hialuronic şi fibre de colagen marin,BEAUTIN COLLAGEN.

Ce este colagenul şi cum acţionează?

Colagenul este o proteină fibroasă insolubilă ce reprezintă componenta principală a ţesutului conjunctiv al corpului,ce se regăseşte pe întreaga suprafaţă a pielii. Această proteină este responsabilă pentru menţinerea nivelului corespunzător de hidratare al pielii,asigurând fermitatea şi elasticitatea acesteia.

Cu timpul,elasticitatea pielii scade,fibrele de colagen pierzându-şi elasticitatea. Acest fapt duce la apariţia semnelor vizibile ale îmbătrânirii la suprafaţa pielii,cum ar fi cutele profunde,ridurile şi liniile fine.

De ce să alegi colagen îmbunătăţit cu acid hialuronic?

Colagenul şi acidul hialuronic sunt două substanţe prezente în mod natural în organism,având un rol extrem de important în sănătatea pielii,a ţesutului conjunctiv şi a articulaţiilor. În timp,abilitatea corpului de a produce colagen şi acid hialuronic scade,iar semnele vor fi vizibile imediat asupra pielii. Prin urmare,pentru a menţine elasticitatea şi fermitatea pielii,este necesară consolidarea colagenului şi a acidului hialuronic.

De ce colagen sub formă de peptide?

În procesul de digestie,organismul uman descompune proteinele în componente mai mici (peptide,aminoacizi) pe care ulterior le absoarbe şi le utilizează în diferite procese organice. În mod similar,proteina colagen trebuie descompusă de câteva ori pentru a putea fi absorbită de către organism.

Colagenul din peşte reprezintă o sursă naturală pură de colagen,iar studiile au demonstrat faptul că este mai uşor absorbit de către organism.

BEAUTIN COLLAGEN – suplimentul alimentar natural care are grijă de pielea ta din interior

c23137b71e99e4dd24078c8a30bfc6d5 jpg jpeg

Pe lângă acidul hialuronic şi colagenul marin,acest produs conţine şi o cantitate ridicată de vitamine esenţiale ţesuturilor:vitamina A pentru menţinerea sănătăţii normale a pielii,vitamina C pentru proprietăţile sale antioxidante împotriva radicalilor liberi şi vitamina B şi zincul,care contribuie la menţinerea condiţiei fiziologice a pielii,unghiilor şi părului,protejând celulele împotriva stresului oxidativ.

BEAUTIN COLLAGEN,complexul de frumuseţe deosebit de integrat,asigură elemente nutritive primare,gata de folosire şi micronutrienţi,ce contribuie la stimularea producţiei naturale de colagen de către organism.

Indiferent de ce creme scumpe vei alege,frumuseţea şi sănătatea pielii tale vin,în primul rând,din interior. BEAUTIN COLLAGEN este un produs nutri-cosmetic care asigură proporţiile ideale pentru ca organismul să hrănească,revitalizeze şi să refacă pielea,din interior.

Acest produs are proprietatea de a îmbunătăţi textura pielii şi de a întări părul şi unghiile. Te protejează de factorii externi datorită proprietăţii antioxidante ce previne efectele adverse ale radicalilor liberi.

Fiind un produs din substanţe naturale,colagenul de calitate ridicată din surse naturale de peşte,va îmbunătăţi vizibil pielea şi va contribui cu succes la sănătatea ţesutului conjunctiv,a cartilajelor şi a încheieturilor.

Pe lângă toate aceste imense beneficii,componentele formulei BEAUTIN COLLAGEN pot contribui la o producţie normală de colagen de către corp,iar adaosul de acid hialuronic contribuie la atingerea unor rezultate optime.

Colagenul continut de

din gama

se găseşte în formă lichidă (hidrolizat) pentru ingerare uşoară şi poate fi administrat în forma existentă sau diluat în jumătate de pahar cu apă. Îl găsiţi în două variante de arome delicioase:căpşuni-vanilie şi mango-pepene galben şi nu lasă gust de peşte.

Alege în această iarnă să ai o piele frumoasă şi strălucitoare! Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg