Gabi Cristea a vorbit despre relaţia cu tatăl şi fratele ei

gabriela cristea tavi clonda fiica jpeg

Vedeta tv care prezintă o emisiune matrimonială la Antena Stars este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Prezentatoarea tv a avut ceva probleme cu sarcina, dar din cauza oboselii. Gabi Cristea a vorbit într-un interviu recent despre relaţia pe care o are acum cu tatăl şi fratele ei.

Gabi Cristea susţine că tatăl ei, Eugen Cristea, nu şi-a văzut nepoata nici măcar o dată de când aceasta s-a născut. În plus, de când s-a aflat că este însărcinată pentru a doua oară, nu a sunat-o să o felicite.

Cu toate astea, Gabi Cristea susţine că e împăcată cu ideea aceasta. Tot ce îşi doreşte ea este să fie sănătoasa alături de familia ei. Gabi Cristea şi Tavi Clonda vor deveni părinţi pentru a doua oară în 2019.

Gabi Cristea a vorbit despre relaţia cu tatăl şi fratele ei

'Nu, nu m-am gândit la posibilitatea asta (n.r. – ca Victoria să-l cunoască pe tatăl Gabrielei Cristea). Nu m-am gândit. Nici tatăl meu şi nici fratele meu nu m-au sunat de când am rămas însărcinată a doua oară, dar nici nu este cazul. Eu sunt total împăcată cu situaţia asta. Sunt împăcată cu mine şi cu viaţa mea. Acum am tot ceea ce îmi trebuie. Îmi doresc să fiu sănătoasă. Îmi dau seama că orice obstacol aş avea voi trece peste ele. Îmi doresc să trăiesc cât mai mult şi îmi văd fetele cât mai mari', a declarat Gabriela Cristea pentru viva.ro.

image

Gabi Cristea nu a avut o relaţie bună cu părinţii ei

În urmă cu mulţi ani, prezentatoarea tv s-a certat cu părinţii ei. Scandalul a atins cote alarmante încât vedeta a decis să nu mai vorbească deloc cu părinţii ei.

image

„Părinţii nu erau mândri când m-au văzut la televizor. Era mentalitatea aia cu femeile care apar la televizor sunt femei uşoare. Ei şi-ar fi dorit dacă tot am făcut liceul de coregrafie să fiu balerină. A fost o presiune foarte mare pentru mine. Ce am avut eu, ce am simţit eu. Mi-am luat adio, bineînţeles. Am avut o relaţie apropiată cu mama. Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. Ceva a lipsit. Tata nu şi-a cunoscut nepoata. Nu doresc eu asta pentru că nu doresc. Sunt alte lucruri mai grave. Lucruri pe care el nici nu le conştientizează. Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege. Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu. Toate rănile se închid, rămân cicatrici”, a spus Gabriela Cristea în urmă cu ceva timp.Recente

ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg