Geo Da Silva lansează piesa "Noapte-i nebună", în colaborare cu Sean Norvis

1 67723 original jpg jpeg

La peste 7 ani de când a lansat hiturile "Stai", "Doar tu şi eu", "România dansează", Geo Da Silva revine cu o nouă piesă în limba română - "Noaptea-i nebună", în colaborare cu DJ-ul şi producătorul Sean Norvis.

De atunci şi până acum,Geo Da Silva a cucerit publicul din întreaga lume cu hituri ca "I'll Da You Like A Truck","Booma Yee",Bellezza,"Awela Hey","Morena". 

Noul single,"Noaptea-i nebună",este compus de către Geo Da Silva şi Oana Vincu,iar videoclipul este regizat de către Călătorie magică şi surprinde imagini din cadrul mai multor evenimente la care a fost prezent Geo Da Silva. 

"Este o piesă de dragoste, pe care iniţial am gândit-o doar în limba engleză, dar având în vedere că nu am mai scos de 7 ani o piesă în română, am zis să încercăm şi în română, nu ceva foarte complicat ca text, simplu şi direct. Clipul este filmat în turneu, cu momente de la evenimentele la care am fost prezenţi şi a fost filmat în 3 locaţii: Ibiza, Barcelona şi Salou",a povestit Geo Da Silva. 

Prezent în spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu,artistul originar din Timişoara a surprins de multe ori şi prin energia pe care o transmite în calitate de MC. Geo Da Silva a deschis porţile entertainmentul european odată cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”,pe care l-a transformat treptat într-un brand de entertainment internaţional. Recent,Geo a lansat single-ul şi videoclipul "I Love You, Baby". 

Sean Norvis este un producător de deep-house,tech şi balearic house,originar din Timişoara. A lansat numeroase proiecte şi colaborări,printre care "Ibiza Feelings","Beautiful love (feat Seepryan & Justine Berg) şi "The Way I Feel" (albumul de debut), pe care există track-uri în colaborare cu Geo Da Silva, Irina Florea, Madelin Zero şi mulţi alţii. 

Vizionează noul single Geo Da Silva - "Noapte-i nebună", în colaborare cu Sean Norvis aici:Recente

Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg