George Clooney, convins că avea să moară în accidentul de motocicletă din 2018. Şocul pe care l-a avut în acea zi

1 george clooney shutterstock 1373547149 jpg jpeg

Într-un interviu oferit celor de la “The Sunday Times”, starul hollywoodian a vorbit recent destul unul dintre cele mai dificile momente din viaţa lui. Actorul susţine că este perfect recuperat acum, însă, imediat după ce s-a întâmplat accidentul de motocicletă care era cât pe ce să-l coste viaţa, tot ceea ce mai putea Clooney să facă era să “aştept să mi se stingă luminile”.

În 2018, George se afla în Sardinia, Italia, pentru a filma la seria de mare succes “Catch-22”. Mergea cu motocicleta lui spre platourile de filmare când o maşină din faţa lui a întors brusc, iar vedeta a intrat direct în ea cu o viteză de 120km pe oră. Impactul i-a fost aproape fatal!

După accident, Clooney a fost luat de ambulanţă şi dus de urgenţă la spitalul John Paul al II-lea, unde a fost diagnosticat cu “lovitură uşoară la pelvis şi vănătăi pe un picior şi un braţ”, după cum ne-a informat La Nuova Sardegna, un ziar local. Actorul a fost externat ulterior şi a necesitat recuperare după întregul episod care era să-l coste viaţa.

Câştigătorul premiului Oscar a fost extrem de norocos să scape doar cu răni uşoare dintr-un accident petrecut la o viteză considerabilă. Ştie şi el lucrul acesta, mai ales că, până să vină Salvarea, zăcea pe asfalt şi aştepta să-i vină sfârşitul, atât de gravă îi părea situaţia după ce tocmai zburase prin aer şi aterizase pe şosea. Cum spuneam, a avut noroc, însă, a avut şi o revelaţie care l-a învăţat o lecţie importantă despre celebritate. Despre ce este vorba?

George a declarat că, în timp ce zăcea pe jos şi aştepta să-şi dea ultima suflare – după propriile temeri – lumea se înmulţea în jurul lui şi, în loc să cheme ajutoare sau să încerce să facă ceva pentru a-l ajuta pe actor, oamenii stăteau şi îl filmau pe starul hollywoodian pentru a posta ulterior filmuleţele online şi-a face rost de multe “like”-uri având în vedere notorietatea imensă a victimei.

“Dacă-ţi trăieşti viaţa în lumina reflectoarelor, ceea ce descoperi, în timp ce stai pe jos gândindu-te că-ţi trăieşti ultima clipă din viaţa ta, e că pentru unii nu eşti nimeni altceva decât sursa distracţiei de pe pagina lor de Facebook. Eu sunt un tip destul de optimist, dar întreaga experienţă n-a făcut decât să-mi amintească un singur lucru – că nu sunt aici decât pentru amuzamentul unora!”, a ţinut să explice cu părere de rău vedeta.

Clooney a mai vorbit şi cu altă ocazie despre accidentul în care a fost implicat. Anul trecut, le-a dezvăluit celor de la revista GQ că singurul lui gând a fost despre soţia lui, Amal Clooney, şi gemenii lor, Alexander şi Ella. “Şoferul din faţa mea a întors, pur şi simplu, în faţa mea. N-am avut timp de reacţie. Am plonjat peste matocicletă şi am aterizat în mâini şi în genunchi pe jos”, a declarat acesta.

“Dacă repeţi figura asta şi de 100 de ori, aterizezi o singură dată în mâini şi-n genunchi, în rest, te cureţi complet. Mi-a scăpat şi un pantof din picior. Când am ajuns pe jos, gura mea… eram convins că mi-au zburat toţi dinţii din gură. Dar nu era decât parbrizul motocicletei mele”, a explicat George. “Copiii mei n-aveau mai mult de un an atunci şi nu mă puteam gândi decât la faptul că asta a fost tot şi că n-o să-i mai văd niciodată…”, a conchis vedeta. De-atunci George Clooney a renunţat la motocicletă, la insistenţele soţiei, şi n-a mai trăit asemenea sperieturi de-atunci încolo.

Foto - Shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg