George Clooney, fermecător şi la 53 de ani

1 59757 original jpg jpeg

Votat de nenumărate ori „cel mai sexy bărbat în viaţă“, George Clooney reuşeşte să cucerească inimile femeilor chiar şi la cei 53 de ani ai săi. Actor şi regizor, este renumit pentru stilul său clasic şi farmecul personal.

Primii paşi spre succes

George Timothy Clooney s-a născut la 6 mai 1961,în Lexington,Kentucky,Statele Unite ale Americii,într-o familie cu personalităţi media şi de divertisment. Tatăl său,Nick,a lucrat în televiziune,iar mătuşa sa,Rosemary Clooney,a fost cântăreaţă şi actriţă.

A apărut pentru prima dată la televizor la vârsta de 5 ani,iar la facultate a încercat că studieze jurnalismul de televiziune şi cel de radio,dar a abandonat studiile deoarece era adesea comparat cu tatăl său.

Renunţând la facultate a fost nevoit să se descurce singur. A fost vânzător de pantofi şi mai târziu a cules tutun pentru un fermier. Cel care i-a deschis calea spre televiziune a fost vărul său,Miguel Ferrer,care i-a propus să joace într-un film despre cursele de cai. Încurajat de acesta,s-a mutat apoi la Hollywood,unde a început să joace în diverse comedii şi seriale,cele mai cunoscute dintre acestea fiind „Spitalul de Urgenţă“,„Up in the air“,„Good Night,and Good Luck“,„Gravity“,„The Descendants“. A fost nominalizat de 8 ori la premiile Oscar,câştigând de 2 ori. George Clooney şi-a arătat talentul şi în spatele camerei de filmat,fiind scenarist şi regizor al filmelor „The Monuments Men“ şi „The Ides of March“.

Fapte caritabile

De-a lungul carierei sale,Clooney s-a făcut remarcat şi datorită implicării sale în activităţi umanitare. Din 2008 este unul dintre mesagerii păcii ai Organizaţiei Naţiunilor Unite,iar în 2010 a organizat teledonul „Speranţă pentru Haiti“,pentru a strânge bani pentru victimele cutremurului care a avut loc în acelaşi an în Haiti.

Însurat cu o libaneză

Anul acesta actorul s-a căsătorit cu Amal Alamuddin (36 de ani),o avocată specializată pe drepturile omului. Ea vorbeşte fluent franceza şi araba şi este consiliera legală a lui Julian Assange,fondatorul WikiLeaks.

Citeşte şi:

Vedete care au adoptat copii

Slăbeşte cu dieta vedetelor de la Hollywood!



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg