Ghid rapid şi eficient de eliminare a kilogramelor în exces

1 72128 original jpg jpeg

Multe femei au ţesut adipos depus în exces în zona abdomenului, feselor, şoldurilor sau coapselor. De multe ori, dietele drastice au un efect pe termen scurt sau, din contră, duc la efectul “yo-yo”, ceea ce înseamnă că depozitele de grăsime se formează la loc şi devin de ce în ce mai greu de eliminat. Care sunt soluţiile unei slăbiri treptate şi sănătoase? Iată câteva sfaturi utile!

Pe lângă o alimentaţie echilibrată,bogată în cât mai multe fructe,legume şi carne slabă,este important şi efortul fizic pe care îl depui în fiecare săptămână. Dacă îţi doreşti să scapi de grăsimea abdominală depusă pe abdomen sau,din contră,pe şolduri,însă îţi este destul de greu să obţii rezultatele dorite,o altă soluţie eficientă ar fi tratamentele care te ajută să slăbeşti localizat.

Unul dintre acestea este procedura de criolipoliză-CoolTech,o alternativă non-invazivă a liposucţiei prin care poţi scăpa de excesul de grăsime din orice zonă a corpului. Cu ajutorul acestui tratament poţi slăbi în jur de -5 cm în zona tratată,după aproximativ 6-8 săptămâni de la efectuarea procedurii. Organismul elimină treptat celulele adipoase din corp prin intermediul sistemului limfatic. Studiile clinice efectuate de-a lungul timpului arată că 50% dintre celulele adipoase îngheţate sunt eliminate chiar de la prima şedinţă,iar mulţi dintre pacienţii care recurg la această procedură încep să vadă rezultatele după primele 48 de ore.

Pentru tonifierea zonelor în care ai scăpat de kilogramele nedorite,poţi opta pentru un tratament bazat pe radiofrecvenţă bipolară,lumină infraroşie,vacuum şi role mecanice,cunoscut sub numele de VelaShape III. Ce benficii poţi obţine prin intermediul acestui tratament? Scapi de celulită şi accelerezi dispariţia grăsimilor suplimentare,pentru obţinerea siluetei mult visate.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg