Ghidul unui ten frumos: 6 sfaturi de care să ţii cont

1 71494 original jpg jpeg

Cine nu vrea să aibă o piele curată, fără urme lăsate de acnee, pete sau cearcăne? Pentru a preveni astfel de neplăceri, ţine cont de câteva recomandări. Aşa vei avea pielea mult visată!

Nu este de mirare că nu ai o piele aşa frumoasă cum îţi doreşti. Foarte puţine femei sunt norocoasele unui ten fără probleme. Având încredere în forţele proprii şi făcând nişte schimbări în ritualul de îngrijire,vei reuşi să ţii la distanţă neplăcerile pielii.

Demachiază-te în fiecare seară

Pielea ta are nevoie să se vindece pe timp de noapte. Adică,să se refacă după ce a fost în contact cu praful,murdăria din timpul zilei. Pentru că machiajul ar putea bloca porii pielii,fiindu-i imposibil să respire,scad foarte mult şansele ca tegumentul să se vindece. Aşa că,indiferent de cât de târziu ajungi acasă,nu te culca fără să-ţi îndepărtezi machiajul de pe faţă.

Curăţă pielea şi dimineaţa

Când te demachiezi,foloseşte întotdeauna un demachiant blând. Operaţiunea nu trebuie făcută doar seara,înainte de culcare,ci şi în fiecare dimineaţă,după ce te trezeşti.

Exfoliază blând

Pentru a scăpa de celulele moarte ale pielii,este foarte important să o exfoliezicel puţin o dată pe săptămână. Astfel,ajuţi pielea să fie fină la atingere şi să strălucească întreaga zi. Acesta este unul dintre cei mai importanţi paşi în obţinerea unui ten radiant,aşa că,nu-l sări!

Măştile naturale,perfecte pentru ten

Încearcă o mască de faţă cu ingrediente care să se potrivească nevoilor tale. O mască foarte uşor de preparat şi cu beneficii pentru ten este cea pe care o obţii mixând turmeric,iaurt,apă de trandafiri şi lemn de santal. Aplică pasta pe tenul proaspăt spălat,las-o să acţioneze 15-20 de minute,apoi clăteşte cu apă din abundenţă.

Hidratează şi iar hidratează

În ce priveşte hidratarea tenului,trebuie să ştii că specialiştii recomandă două produse:unul de zi şi celălalt pentru noapte. Cremade noapte ar trebui să conţină ingrediente reparatoare,în timp ce produsul de zi ar trebui să aibă protecţie solară. Doar dacă te hidratezi corect,vei avea o piele fără cusur.

Crema de ochi,necesară

Zona de sub ochi este foarte blândă şi sensibilă. Acesta este motivul pentru care are nevoie de un produs special pentru a o hidrata. Investeşte într-o cremă de ochi şi aplic-o în fiecare noapte înainte de culcare.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg