Gisele Bündchen, apropiată de cele cinci surori ale ei

Modelul brazilian provine dintr-o familie numeroasă, din care fac parte părinții și șase copii. Dacă sora ei geamănă, Patricia Bündchen, este destul de cunoscută, ei bine, mai există alte patru surori care sunt în plan secund, dar are sunt și ele extrem de apropiate de Gisele.

image

Familia Bündchen a crescut în Horizontina, Brazilia, înainte ca Gisele să fie descoperită de un agent, la 14 ani, și să devină topmodelul internațional care este astăzi. La un moment dat în cariera ei de modeling, sora ei, Patricia, a fost managerul modelului și purtătorul ei de cuvânt.

La cât de apropiate sunt gemenele, nu-i de mirare că, atunci când au împlinit amândouă 40 de ani, topmodelul a ținut să scrie câteva cuvinte emoționante la adresa Patriciei: „Astăzi, Pati și cu mine sărbătorim patru decenii de când trăim pe acest pământ! Ce noroc pe mine să mă fi născut împreună cu geamăna mea și cea mai bună prietenă din lume!”, a postat online vedeta.

Pe lângă sora geamănă, Gisele mai are alte cinci surori care au sprijinit-o în fiecare etapă din viața ei. Într-un interviu acordat celor de la Vanity Fair, fostul topmodel de la Victoria's Secret a dezvăluit că ea și surorile ei împărțeau două dormitoare și două băi în familia lor numeroasă, de opt persoane, pe vremea când erau copii. Surorile vedetei sunt Patricia, Raquel, Graziela, Gabriela și Rafaela.

„Făceam balet și gimnastică, cred că mama încerca să ne mențină ocupate”, și-a amintit Gisele în paginile revistei sus menționate. „Ea trebuia să plece la serviciu, iar noi, în tot acel timp, făceam un curs de modeling, adică eu, geamăna mea și Gabby, născută la doar un an distanță față de noi două. Noi eram cei trei mușchetari, făceam totul împreună”, a povestit Bündchen.

image

De Ziua Femeilor, faimoasa mamă a doi copii a ținut să-și arate recunoștința față de toate femeile din familia ei. „Mă simt cu adevărat binecuvântată că am crescut înconjurată de șase femei incredibile – mama și cele cinci surori ale mele! Suntem toate foarte diferite, dar ne completăm la perfecțiune și ne susținem în tot ceea ce facem, ne ajutăm să ne dezvoltăm cât mai bine posibil”, a continuat să spună cea care a trecut recent printr-un divorț și-a beneficiat de sfaturile surorilor ei apropiate în toată acestă perioadă complicată din viața ei.

„Când crești într-o familie numeroasă, înveți să împarți”, a explicat ea. „Surorile te sprijină tot timpul, simți că nu ești singur pe lume. Familia are grijă de tine, îți dă senzația de siguranță. De-asta simt eu că pot zbura, ele îmi sunt rădăcinile, stabilitatea, siguranța”, a conchis Gisele Bündchen.

Foto - InstagramRecente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg