Ashley Graham: „Soțul a făcut vasectomie după trei copii!”

Faimosul model supraponderal a dezvăluit că soțul ei, Justin Ervin, a făcut vasectomie. Cât de complicată a fost operația?

image

„Suntem pe modul «vasectomie» acum. Soțul meu trage gloanțe oarbe acum”, a declarat Ashley Graham, care are trei copii cu Ervin, în episodul de joia trecută din podcastul „Milk Drunk”.

Modelul supraponderal de 35 de ani a vorbit despre procedură în emisiunea online, precizând că a fost „atât de simplă” și că soțul ei era pe picioarele lui la scurt timp după ce s-a operat.

„E cel mai simplu lucru din lume. Justin a mers cu mine la cumpărături imediat după ce-a fost operat”, a glumit Graham. Vedeta a adăugat faptul că Ervin, de 32 de ani, n-a rămas la pat după ce-a ieșit din sala de operații, ci doar a fost nevoit să pună gheață în zona intimă și cam atât.

Graham a ținut să menționeze că este extrem de încântată că nu mai trebuie să ia pilule contraceptive odată ce soțul ei a făcut vasectomie. „Nu trebuie să mai iau pastile ca să mă protejez de o sarcină nedorită. Slavă Domnului!”.

Modelul care a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated a vorbit despre fertilitatea soțului ei, glumind că celebrul cuplu își făcea planuri să mai aibă un copil înainte de-a face el vasectorie, dar Ashley a rectificat imediat că nu-și mai doresc alți copii după venirea pe lume a celor trei băieți pe care-i au în momentul de față.

image

Graham și Ervin sunt fericiții părinți ai lui Isaac (3 ani) și ai gemenilor de 1 an, Malachi și Roman. După ce a devenit mamă pentru prima dată, Ashley s-a chinuit să se simtă bine în propria piele. „După naștere, arăți atât de diferit față de cum arătai înainte”, a recunoscut vedeta într-o postare cât se poate de sinceră, în care și-a filmat abdomenul brăzdat de vergeturi și cu grăsime în exces, în noiembrie 2022. „Dar acum mi-am acceptat noul corp!”, a ținut ea să adauge.

În ciuda complexelor fizice pe care le are de când a devenit mamă, modelul de 35 de ani continuă să-și afișeze formele voluptoase pe rețelele sociale. Până la urmă, din asta trăiește ea, iar lumea întreagă știe că Ashley este o femeie cu un fizic generos, de care este foarte mândră. Vedeta s-a pozat chiar nud pe Instagram, iar mare parte a fanilor ei au apreciat că ea se arată lumii exact așa cum e, nu se ascunde în spatele unor șabloane false de frumusețe.  

image

Tot într-un acces de maximă sinceritate, Graham a vorbit despre dificultățile întâmpinate când a alăptat. Ea i-a spus lui Chelsea Handler, în timpul emisiunii The Daily Show, că „sunt golită de tot”. „Corpul este plin de nutrienți, iar bebelușul suge totul de la tine”, a povestit cea care a renunțat de curând să-i mai alăpteze pe gemenii ei. „Faci acnee, surplusul de greutate nu dispare, iar sânii se lasă atât de mult, încât îți dorești să te termine totul odată”.

Graham și Ervin s-au căsătorit în 2010 și sunt fericiți împreună cu cei trei băieți ai lor.

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg