Ce este „clinica vaginului”? Iubita lui Leonardo DiCaprio a vizitat-o!

În ultimele săptămâni, superbul model de 28 de ani a fost asociat cu unul dintre cei mai mari și mai râvniți burlaci din Hollywood. Și ce nu face Rose pentru a fi frumoasă pentru Leo DiCaprio?!...

image

Modelul belgian Rose Bertram a postat câteva imagini amuzante despre vizita ei la o „clinică a vaginului”, pe pagina ei de Instagram, în cursul zilei de ieri. Presupusa noua iubită a actorului de top, care este mămică a doi copii, și-a arătat trupul zvelt și echipamentul ei sportiv înainte de-a se îndrepta spre un spa feminin, pentru a-și face câteva tratamente… intime.

Pozându-se chiar la „clinica vaginului”, Rose a comentat postarea: „M-am întors în locul meu preferat, la clinica vaginului. Conturul trupului, boostere, sculptură facială și tratamente intime”.

Pachetele disponibile la centrul feminității absolute includ un spa intim de 150 de lire sterline, care constă într-un „tratament cu piersică, vagichiură și un tratament vaginal cu aburi”. Clienții pot, de asemenea, opta pentru un înălbire intimă, în schimbul a 400 de lire sterline, iar „vanichiura” durează 45 de minute și costă 45 de lire.

Totuși ce este această vanichiură?

Conform informațiilor de pe site, este „un tratament facial de lux plicat în zona intimă, care are menirea de-a te relaxa total”. „În timpul acestui tratament, muntele lui Venus și pielea din jurul bikinilor, adică cea inghinală, sunt îngrijite cu mare atenție și hidratate corespunzător”.

Vizita la asemenea spa intim vine după ce Rose și Leo au fost zăriți împreună ieșind din restaurantul Kuku din Paris, săptămâna trecută.

Rose s-a apucat de modeling de la 16 ani și, de-atunci, a apărut în campanii fashion pentru branduri mari, precum L'Oreal, H&M și Agent Provacateur. Anul trecut, în vară, superbul model și-a încheiat idiala de opt ani cu olandezul Gregory van der Wiel. Ei au împreună două fiice, pe Naleya Rose, de 5 ani, și pe Zaylee Rose, de doi ani.

Câteva luni mai târziu, modelul a fost implicat într-o relație cu fotbalistul francez Kylian Mbappe, dar nu a confirmat nimeni idila lor.

În ceea ce îl privește pe DiCaprio, se pare că acesta n-a fost deloc încântat de criticile care i-au fost aduse după ce a fost fotografiat în compania unei adolescente. El are un trecut amoros cel puțin special, preferând femeile de sub 25 de ani.

Tocmai de aceea, ne-a surprins pe toată lumea când a invitat-o în oraș pe Rose, care e trecută bine de cei 25 de ani emblematici. Unde va duce relația lor? Rămâne de văzut! Cert e că femeia modernă nu se dă în lături de la a face tot ce-i stă în putință pentru a-l ține pe starul hollywoodian cât mai mult timp lângă ea. Va reuși oare cu toate aceste tratamente pentru zonele ei genitale?...

foto - InstagramRecente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg