Ce este „clinica vaginului”? Iubita lui Leonardo DiCaprio a vizitat-o!

În ultimele săptămâni, superbul model de 28 de ani a fost asociat cu unul dintre cei mai mari și mai râvniți burlaci din Hollywood. Și ce nu face Rose pentru a fi frumoasă pentru Leo DiCaprio?!...

image

Modelul belgian Rose Bertram a postat câteva imagini amuzante despre vizita ei la o „clinică a vaginului”, pe pagina ei de Instagram, în cursul zilei de ieri. Presupusa noua iubită a actorului de top, care este mămică a doi copii, și-a arătat trupul zvelt și echipamentul ei sportiv înainte de-a se îndrepta spre un spa feminin, pentru a-și face câteva tratamente… intime.

Pozându-se chiar la „clinica vaginului”, Rose a comentat postarea: „M-am întors în locul meu preferat, la clinica vaginului. Conturul trupului, boostere, sculptură facială și tratamente intime”.

Pachetele disponibile la centrul feminității absolute includ un spa intim de 150 de lire sterline, care constă într-un „tratament cu piersică, vagichiură și un tratament vaginal cu aburi”. Clienții pot, de asemenea, opta pentru un înălbire intimă, în schimbul a 400 de lire sterline, iar „vanichiura” durează 45 de minute și costă 45 de lire.

Totuși ce este această vanichiură?

Conform informațiilor de pe site, este „un tratament facial de lux plicat în zona intimă, care are menirea de-a te relaxa total”. „În timpul acestui tratament, muntele lui Venus și pielea din jurul bikinilor, adică cea inghinală, sunt îngrijite cu mare atenție și hidratate corespunzător”.

Vizita la asemenea spa intim vine după ce Rose și Leo au fost zăriți împreună ieșind din restaurantul Kuku din Paris, săptămâna trecută.

Rose s-a apucat de modeling de la 16 ani și, de-atunci, a apărut în campanii fashion pentru branduri mari, precum L'Oreal, H&M și Agent Provacateur. Anul trecut, în vară, superbul model și-a încheiat idiala de opt ani cu olandezul Gregory van der Wiel. Ei au împreună două fiice, pe Naleya Rose, de 5 ani, și pe Zaylee Rose, de doi ani.

Câteva luni mai târziu, modelul a fost implicat într-o relație cu fotbalistul francez Kylian Mbappe, dar nu a confirmat nimeni idila lor.

În ceea ce îl privește pe DiCaprio, se pare că acesta n-a fost deloc încântat de criticile care i-au fost aduse după ce a fost fotografiat în compania unei adolescente. El are un trecut amoros cel puțin special, preferând femeile de sub 25 de ani.

Tocmai de aceea, ne-a surprins pe toată lumea când a invitat-o în oraș pe Rose, care e trecută bine de cei 25 de ani emblematici. Unde va duce relația lor? Rămâne de văzut! Cert e că femeia modernă nu se dă în lături de la a face tot ce-i stă în putință pentru a-l ține pe starul hollywoodian cât mai mult timp lângă ea. Va reuși oare cu toate aceste tratamente pentru zonele ei genitale?...

foto - Instagram



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg