Glicerină pentru piele. Foloseşte-o mereu pe ten, gât, decolteu!

1 71114 original jpg jpeg

Poate nu ştiai, dar cele mai multe produse cosmetice, în special cremele, au în compoziţie glicerină pentru piele, care apare pe etichetă sub numele de glicerol.

Glicerolul este un ingredient este unul ieftin, care care aduce poate mai multe beneficii pielii tenului, decât multe alte produse scumpe.

Caută în magazine cremecu glicerol sau prepară-ţi singură un produs cu glicerină pentru piele destinat îngrijirii tenului. Îţi recomand trei reţete-minune şi uşor de făcut,care au ca ingredient de bază glicerina vegetală.

Acest lichid uleios şi fără culoare,pe care îl găsim în farmacii şi magazinele de tip plafar sub numele de glicerol se găseşte în majoritatea grăsimilor animale şi vegetale.

Glicerina vegetală este bine tolerată de piele şi are o proprietate excepţională,hidratează pielea tenului cu propriile rezerve,pe care le aduce din ţesuturi. Practic,“stoarce” apa în exces şi o foloseşte unde trebuie. Odată hidratat tenul,el este mai protejat de riduri şi are aspect tonifiat.

Creme cu glicerină pentru piele, demachiante 100% naturale

Poţi prepara singură demachiantulcu care îndepărtezi toate impurităţile şi resturile de machiaj şi e bine să-l foloseşti în fiecare dimineaţă şi seara.

Pentru asta ai nevoie de 5 linguriţe de glicerină vegetală şi 10 linguriţe cu apă distilată. Într-un recipient cu pulverizator pune ingredientele şi omogenizează-le. Înainte de fiecare utilizare,agită bine recipientul. Este foarte simplu de făcut şi folosit!

“Strugurel” cu gust de cocos

Iarna,buzele au nevoie de îngrijire,pentru că frigul şi vântul le usucă. Pentru a evita apariţia rănilor şi a sângerărilor,aplică un strat protector. Îţi recomandă un balsam cu glicerină pentru piele, pe care îl poţi prepara din 1 linguriţă ulei de nucă de cocos,1 linguriţă glicerină vegetală,1 linguriţă vitamina E şi 1 linguriţă ulei de jojoba sau de ulei de măsline ori de migdale dulci.

Într-un vas amesteci toate ingredientele şi le laşi să se topească pe baie marină. Dacă vrei să aibă şi pigment de culoare,un efect senzaţional obţii dacă amesteci totul cu puţin ruj de-al tău. Pune pasta obţinută într-un tub de ruj gol şi lasă totul să se răcească în frigider. E bine să-l ţii la frigider,pentru că se topeşte repede.

Foloseşte glicerină pentru piele - Tonifiant pentru ten,gât şi decolteu

Poţi curăţa pielea în timp ce o tonifiezi. Prepară o loţiune care redă fermitatea pieliişi îi conferă supleţe şi aspect proaspăt. O reţetă preparată de multe ori şi care a dat rezultate minunate este cea din 6 linguriţe de glicerină vegetală,6 linguriţe apă de trandafir şi 10 picături de ulei de alun de pădure.

După ce omogenizezi totul,aplici pe faţă şi laşi să acţioneze câteva minute. La final,te poţi spăla pe faţă sau nu. Nu este nevoie. Dacă ai tenul uscat,loţiunea cu glicerină pentru piele intră în piele şi o catifelează. Nu uita şi zona gâtului şi decolteul. Şi aici pielea are mare nevoie de îngrijire.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg