Gordon Ramsay pune concurenţii pe jar la „Masterchef US”

1 51812 original jpg jpeg

După căutări îndelungate, pe tot cuprinsul Statelor Unite, 100 dintre cei mai buni bucătari amatori americani îşi dau întâlnire cu exigentul chef englez, în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Masterchef US”.

Un ofiţer de poliţie,un inginer petrolist,un specialist în decoraţiuni interioare,un operator de motostivuitor,un jucător profesionist de poker,un pianist clasic şi un proprietar de salon de tatuaje,printre alţii,ajung cu avionul la Los Angeles,sperând să devină viitorul „Masterchef” şi să se întoarcă acasă cu marele premiu,care le va schimba viaţa.

Juriul caută prezentări deosebite,arome,originalitate şi creativitate,dar lucrul cel mai important pentru concurenţii care vor să aibă fie şi cea mai mică şansă este să fie cu adevărat însufleţiţi de o imensă pasiune pentru arta culinară.

În fiecare episod,concurenţii au la dispoziţie doar o oră pentru a pregăti felul lor de mâncare reprezentativ,în speranţa că vor câştiga un mult dorit şorţ de bucătărie Master Chef şi vor intra în competiţia culinară a vieţii lor.

Unii vor fi trimişi înapoi acasă,dar alţii vor intra în următoarea rundă a concursului. Câştigătorul va primi 250.000 de dolari,propriul contract pentru publicarea unei cărţi de bucate şi titlul de „American Master Chef”.

Pentru versiunea americană,producătorii au alcătuit o echipă de juraţi formată din Gordon Ramsay,unul dintre maeştrii culinari celebri ai lumii,cu două dintre somităţile industriei restaurantelor din SUA,Chef Graham Elliot Bowles şi proprietarul de restaurante Joe Bastianich. 

Superstarul artei culinare Gordon Ramsay pune din nou pe jar telespectatorii TLC din România,cu cel de-al doilea sezon din Masterchef USce va avea premiera azi,de la ora 23.00.