Greşeala majoră pe care Prinţul Harry a făcut-o în relaţia cu Meghan Markle

1 ei doi jpg jpeg

Ducii de Sussex sunt, din nou, în prim plan datorită naşterii celui de-al doilea copil al lor, însă nu toate articolele scrise despre ei, pe plan mondial, sunt pozitive. Dimpotrivă. Cei doi părinţi faimoşi au pornit un război cu Palatul Buckingham şi conducerea BBC, pe care o ameninţă că o dă în judecată din cauza unei declaraţii considerate neadevărate despre numele fiicei lor, Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor. Şi, în toiul noului scandal iscat, lăuza regală nu e văzută cu ochi prea buni de publicul larg. Cum de s-a ajuns aici? Se putea face ceva diferit, astfel încât reputaţia şi sufletul fostei actriţe americane să nu sufere atât de mult, iar relaţia prinţului cu rudele lui regale să nu fie atât de afectată?

Multă lume îşi face griji cu privire la o întoarcere a lui Markle în Marea Britanie, unde, cel mai probabil, nu va fi primită cu braţele deschise. În plus, nici măcar Harry nu s-a simţit binevenit în sânul familiei regale britanice atunci când s-a întors la Londra pentru înmormântarea bunicului său. După interviul lor din martie, cu Oprah Winfrey, în care au atacat monarhia britanică, cei doi soţi s-au distanţat mult de familia prinţului. Însă e posibil ca lucrurile să fie fost altfel, dacă fiul cel mic al regretatei Lady Di ar fi acţionat diferit încă de la începutul relaţiei lui cu mama copiilor săi.

Pe 1 iulie, Harry şi William vor dezvălui statuia cu mama lor, Prinţesa Diana, la Londra, în ziua în care Prinţesa Inimilor ar fi împlinit 60 de ani. Dacă, în asemenea momente importante din viaţa lui, prinţul va fi însoţit de soţia sa, e posibil ca Meghan să fie primită cu răceală de englezi sau chiar huiduită de aceştia, după cum precizează şi expertul regal Dan Wootton, pentru Daily Mail.

Să fie oare Meghan Markle responsabilă pentru tot ceea ce s-a întâmplat după Megxit? Pentru că sunt tot mai multe voci care susţin că Ducele de Sessex poartă şi el partea lui de vină, având în vedere că nu şi-a făcut 100% datoria de soţ şi de membru marcant al Firmei, cum este denumită monarhia britanică.

Prinţul Harry trebuia să o pregătească mai bine pe Meghan pentru viaţa regală. Cel puţin asta consideră biograful Robert Jobson, autorul cărţii "Prince Philip's Century", şi n-a ezitat să-şi facă cunoscută părerea pentru Page Six: „Este o combinaţie între vina ei şi vina lui, pentru că Harry putea să-i explice mai bine lui Meghan cum stau lucrurile în familia regală‟.

Chiar Markle a recunoscut, în timpul interviului exploziv cu Oprah Winfrey, că n-a ştiut cu adevărat ce presupune să faci parte dintr-o familie regală. Şi asta în ciuda faptului că însăşi Regina a desemnat-o pe Samantha Cohen, unul dintre cei mai valoroşi consultanţi ai Majestăţii Sale, să o pregătească pe fosta vedetă hollywoodiană pentru noul ei rol de ducesă. Jobson a mers mai departe şi a declarat că Harry „poate că nici n-a vrut să-i explice soţiei lui cum stau lucrurile în familia lui‟. Cu alte cuvinte, a cam lăsat-o să se descurce singură cu toate regulile şi stricteţile existente în Firmă.

În plus, este posibil ca Meghan să-şi fi dat seama că „rivalii‟ lor, Prinţul William şi Kate Middleton, au un statut superior lor, o casă mai mare şi mai frumoasă şi o poziţie privilegiată în faţa Reginei, şi să-şi dorească şi ea mai mult pentru propria ei familie. „S-o fi gândit că poate obţine mai multe şi-a plănuit să comercializeze familie regală, lucru care n-a fost deloc acceptabil‟, precizează faimosul biograf.

Ei bine, şi în acest caz, Harry trebuia să intervină şi să-i explice lui Markle ce este acceptabil şi ce nu pentru stricta şi convenţionala familie regală britanică. Şi ar fi trebuit să aibă astfel de discuţii cu „naiva‟ Meghan înainte de a porni la atac şi-a isca unul dintre cele mai grave scandaluri în care a fost implicată vreodată monarhia britanică. O fi oare prea târziu ca să mai repare acum ceva?

Foto - ShutterstockRecente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg