Greşeli pe care le faci când stai la plajă

1 70106 original jpg jpeg

Pe lângă faptul că este recomandat să nu stai la plajă mai mult de ora 11.00 am, iar după prânz e bine să stai la soare după ora 16.00 pm, există şi alte lucruri de care este bine să ţii cont. Altfel, pielea ta poate avea de suferit.

Nu aplici suficienţă loţiune de protecţie solară

Chiar dacă nu îţi place să foloseşti loţiune de protecţie solară sau vrei să te bronzezi mai repede,medicii specialişti subliniază că pielea are nevoie de protecţie împotriva razelor UV. Aşadar,foloseşte o loţiune cu factor de protecţie ori de câte ori ieşi din apă. 

Nu foloseşti loţiunea potrivită

Dacă ai pielea foarte sensibilă,este necesar să foloseşti o loţiune cu SPF+50,altfel rişti să te confrunţi cu arsuri solare şi îţi creşti riscul de a suferi,cu timpul,de cancer de piele.

Însă,în cazul în care te bronzezi cu uşurinţă,poţi folosi o loţiune cu SPF+30 sau+20,dar nu renunţa la utilizarea ei,altfel pielea ta va îmbătrâni prematur.

Hainele nu îţi protejează pe deplin pielea

Poate că nu îţi vine să crezi,dar hainele subţiri nu protejează pe deplin pielea în faţa radiaţiilor UV. Când temperaturile sunt ridicate,razele soarelui pot pătrunde şi prin haine,afectând pielea. Dacă ştii că petreci mult timp afară pe timp de vară,înainte de a pleca din casă aplică pe corp un strat subţire de loţiune de plajă.

Uiţi de anumite părţi ale corpului

Mulţi dintre noi uită să aplici loţiune de plajă pe pleoape şi urechi. Aceste zone sunt foarte sensibile,motiv pentru care există un risc destul de mare de a te confrunta cu arsuri solare.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg