Hillary Clinton, acuzată de vrăjitorie! Răspunsul surprinzător al Casei Albe

Când ajungi la un anumit nivel de notorietate, îți faci destui dușmani. Însă cine s-ar fi gândit că se pot naște acuzații grave la adresa unei foste Prime Doamne? Ce acuzații? De vrăjitorie!

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg

În 1996, cartea lui Bob Woodward, „The Choice: How Bill Clinton Won”, conținea o poveste despre cum Prima Doamnă de-atunci a Statelor Unite, Hillary Clinton, purta conversații cu personaje istorice decedate, precum Mahatma Gandhi și Eleanor Roosevelt.

Având în vedere că Hillary avea întâlniri și cu filosoful Jean Houston la acea vreme, au apărut tot felul de speculații și de acuzații conform cărora Prima Doamnă a Americii era implicată într-un cult și preocupată de practici oculte.

Culmea e că cei de la Casa Albă n-au negat preocupările lui Hillary Clinton. Au spus că întâlnirile cu Houston, fondatoare Fundației pentru Cercetarea Minții, aveau ca scop antrenamentul mental, nu vrăjitoria. Mai mult, Houston era unul dintre numeroșii specialiști pe care Prima Doamnă îi chema la Casa Albă ca să deslușească din… misterele lumii.

Explicațiile Casei Albe n-au făcut decât să dea apă la moară celor care o considerau pe soția fostului președinte american… o vrăjitoare. În timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2016, Hillary era portretizată ca „Vrăjitoarea cea rea”, imagine pe care și-a păstrat-o fără voia ei până în zilele noastre.

Anul trecut, chiar a purtat un costum de vrăjitoare de Halloween și a făcut glume de pe urma imaginilor postate de ea pe pagina sa de Instagram: „Când își pun ceva în minte vrăjitoarele, realizează acest lucru. Halloween fericit!”  

Totuși, vrăjitoria n-a fost un subiect tranzitoriu la Casa Albă. Mai multe Prime Doamne au ajuns să fie acuzate că au practicat ocultismul de-a lungul timpului, de la Jane Pierce și Mary Todd Lincoln la Nancy Reagan.

Se pare că unele dintre ele țineau ședințe de spiritism în Casa Albă, mai ales prin secolul al IXX-lea, pe perioada victoriană. Dacă este așa sau nu e posibil să nu aflăm niciodată, însă nu este exclus interesul soțiilor președinților americani în spiritualitate.

foto - Profimedia



Recente

Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
2 semne zodiacale cu noroc la bani in octombrie 2024  Sursa foto shutterstock 2278530341 jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
OCC Matilda jpeg
Mariah Carey  foto   Shutterstock jpg
Ciocolata Dubai  Sursa foto shutterstock 2515426331 jpg
Tizi Hodson jpg