De ce și-a îndreptat Michelle Obama părul cât a stat la Casa Albă

Ne dă tuturor impresia că este o femeie puternică, însă nu are întotdeauna încredere în ea. De fapt, au existat numeroase situații în care ales o imagine care n-o reprezenta prea mult. 

image

Pe întreaga perioadă în care s-a aflat la Casa Albă, fosta Primă Doamnă își întindea părul sau îl purta în bucle mari și lejere, cum am putut observa, de exemplu, la inaugurarea lui 2021 a președintelui Biden. Coafura pe care a avut-o Michelle Obama cu ocazia acelui eveniment a devenit virală, multe femei încercând s-o copieze. E limpede că coafeza Yene Damtew a făcut o treabă minunată, de-a avut asemenea succes!

Totuși, cârcotașii au observat că soția fostului președinte american, Barack Obama, n-a început să-și arate buclele afro naturale decât după ce a plecat din Casa Albă. În 2018, pe coperta revistei Essence și-a arătat lumii întregi părul natural, iar, în 2022, când a participat la ceremonia de dezvăluire a portretului ei de la Casa Albă același lucru minunat s-a întâmplat.

Decizia de a-și arăta părul afro a fost lăudată de mulți, inclusiv de consiliera actualului președinte american, Adjoa B. Asamoah. „Michelle Obama cu codițe înseamnă mult pentru fetele și femeile de culoare”, a declarat consiliera lui Biden.

Michelle arăta foarte bine, ca întotdeauna, însă ea a dezvăluit de ce n-a ales să-și afișeze părul ei natural pe timpul celor două mandate prezidențiale ale soțului ei – n-a vrut să atragă atenția asupra sa, ci voia ca munca soțului ei să fie cea care conta la acea vreme, nu părul ei.

În plus, Michelle nu și-a dorit să stârnească discuții cu privire la coafura ei – era sau nu de femeie neagră? Așadar, atunci când a decis să nu-și mai îndrepte părul, a declarat: „Nu, oamenii nu sunt pregătiți pentru așa ceva. Cam asta este experiența unei afro-americance”, a conchis doamna Obama.

După cum spunea, Michelle Obama nu și-a dorit ca părul ei să distragă atenția tuturor de la ceea ce făcea soțul ei în calitate de președinte, nu voia să iște discuții pe acest subiect. Așa că a ales cea mai simplă soluție, și l-a întins. Totuși, nu putea să și-l întindă timp de două mandate fără să-i fie afectat părul. „N-aș mai fi avut păr pe cap dacă mi-l întindeam de atâte ori”, a conchis ea. Așa că a purtat meșe, extensii și chiar peruci ca să ofere tuturor celor care o priveau o coafură... politically correct.

foto - ShutterstockRecente

Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg