De ce și-a îndreptat Michelle Obama părul cât a stat la Casa Albă

Ne dă tuturor impresia că este o femeie puternică, însă nu are întotdeauna încredere în ea. De fapt, au existat numeroase situații în care ales o imagine care n-o reprezenta prea mult. 

image

Pe întreaga perioadă în care s-a aflat la Casa Albă, fosta Primă Doamnă își întindea părul sau îl purta în bucle mari și lejere, cum am putut observa, de exemplu, la inaugurarea lui 2021 a președintelui Biden. Coafura pe care a avut-o Michelle Obama cu ocazia acelui eveniment a devenit virală, multe femei încercând s-o copieze. E limpede că coafeza Yene Damtew a făcut o treabă minunată, de-a avut asemenea succes!

Totuși, cârcotașii au observat că soția fostului președinte american, Barack Obama, n-a început să-și arate buclele afro naturale decât după ce a plecat din Casa Albă. În 2018, pe coperta revistei Essence și-a arătat lumii întregi părul natural, iar, în 2022, când a participat la ceremonia de dezvăluire a portretului ei de la Casa Albă același lucru minunat s-a întâmplat.

Decizia de a-și arăta părul afro a fost lăudată de mulți, inclusiv de consiliera actualului președinte american, Adjoa B. Asamoah. „Michelle Obama cu codițe înseamnă mult pentru fetele și femeile de culoare”, a declarat consiliera lui Biden.

Michelle arăta foarte bine, ca întotdeauna, însă ea a dezvăluit de ce n-a ales să-și afișeze părul ei natural pe timpul celor două mandate prezidențiale ale soțului ei – n-a vrut să atragă atenția asupra sa, ci voia ca munca soțului ei să fie cea care conta la acea vreme, nu părul ei.

În plus, Michelle nu și-a dorit să stârnească discuții cu privire la coafura ei – era sau nu de femeie neagră? Așadar, atunci când a decis să nu-și mai îndrepte părul, a declarat: „Nu, oamenii nu sunt pregătiți pentru așa ceva. Cam asta este experiența unei afro-americance”, a conchis doamna Obama.

După cum spunea, Michelle Obama nu și-a dorit ca părul ei să distragă atenția tuturor de la ceea ce făcea soțul ei în calitate de președinte, nu voia să iște discuții pe acest subiect. Așa că a ales cea mai simplă soluție, și l-a întins. Totuși, nu putea să și-l întindă timp de două mandate fără să-i fie afectat părul. „N-aș mai fi avut păr pe cap dacă mi-l întindeam de atâte ori”, a conchis ea. Așa că a purtat meșe, extensii și chiar peruci ca să ofere tuturor celor care o priveau o coafură... politically correct.

foto - Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG