De ce și-a îndreptat Michelle Obama părul cât a stat la Casa Albă

Ne dă tuturor impresia că este o femeie puternică, însă nu are întotdeauna încredere în ea. De fapt, au existat numeroase situații în care ales o imagine care n-o reprezenta prea mult. 

image

Pe întreaga perioadă în care s-a aflat la Casa Albă, fosta Primă Doamnă își întindea părul sau îl purta în bucle mari și lejere, cum am putut observa, de exemplu, la inaugurarea lui 2021 a președintelui Biden. Coafura pe care a avut-o Michelle Obama cu ocazia acelui eveniment a devenit virală, multe femei încercând s-o copieze. E limpede că coafeza Yene Damtew a făcut o treabă minunată, de-a avut asemenea succes!

Totuși, cârcotașii au observat că soția fostului președinte american, Barack Obama, n-a început să-și arate buclele afro naturale decât după ce a plecat din Casa Albă. În 2018, pe coperta revistei Essence și-a arătat lumii întregi părul natural, iar, în 2022, când a participat la ceremonia de dezvăluire a portretului ei de la Casa Albă același lucru minunat s-a întâmplat.

Decizia de a-și arăta părul afro a fost lăudată de mulți, inclusiv de consiliera actualului președinte american, Adjoa B. Asamoah. „Michelle Obama cu codițe înseamnă mult pentru fetele și femeile de culoare”, a declarat consiliera lui Biden.

Michelle arăta foarte bine, ca întotdeauna, însă ea a dezvăluit de ce n-a ales să-și afișeze părul ei natural pe timpul celor două mandate prezidențiale ale soțului ei – n-a vrut să atragă atenția asupra sa, ci voia ca munca soțului ei să fie cea care conta la acea vreme, nu părul ei.

În plus, Michelle nu și-a dorit să stârnească discuții cu privire la coafura ei – era sau nu de femeie neagră? Așadar, atunci când a decis să nu-și mai îndrepte părul, a declarat: „Nu, oamenii nu sunt pregătiți pentru așa ceva. Cam asta este experiența unei afro-americance”, a conchis doamna Obama.

După cum spunea, Michelle Obama nu și-a dorit ca părul ei să distragă atenția tuturor de la ceea ce făcea soțul ei în calitate de președinte, nu voia să iște discuții pe acest subiect. Așa că a ales cea mai simplă soluție, și l-a întins. Totuși, nu putea să și-l întindă timp de două mandate fără să-i fie afectat părul. „N-aș mai fi avut păr pe cap dacă mi-l întindeam de atâte ori”, a conchis ea. Așa că a purtat meșe, extensii și chiar peruci ca să ofere tuturor celor care o priveau o coafură... politically correct.

foto - Shutterstock



Recente

Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg