Hotel FM, despre experinţa lor la Eurovision

1 48468 original jpg jpeg

Reprezentanţii României la Eurovision Song Contest 2011 au postat pe site-ul lor câteva păreri. Aceştia au menţionat că au avut parte de o experienţă “dulce-amăruie” şi că nu au nimic "de justificat sau de criticat".

“În ceea ce ne priveşte,suntem mândri că am reprezentat România,că piesa «Change» a fost cântată în faţa a 37.000 de oameni şi că majoritatea au cântat şi au bătut din palme în ritmul ei,iar alte câteva milioane de telespectatori s-au bucurat de această melodie,că ceilalţi concurenţi şi textieri ne-au apreciat,dar şi presa,care ne-a urmărit pas cu pas. Feedback-ul nostru a fost unul calitativ,şi nu cantitativ,aşa că ne dă putere să ştim că Hotel FM a făcut o impresie bună”,sunt de părere membrii trupei Hotel Fm.

Aceştia au mai spus despre experienţa lor la Eurovision 2011 că a fost una “dulce-amăruie” şi că şi-ar dori ca peste ani,fanii să-şi poată aminti cu plăcere de refrenul piesei “Change”.Tot prin intermediul site-ului au ţinut să transmită fanilor că sunt bucuroşi că i-au votat şi că i-au susţinut pe toată perioada show-ului. Şi încă ceva! Aceştia se pregătesc să lanseze un album!"Ne-am întors mai motivaţi ca niciodată să lucrăm la primul nostru album, mai ales că fanii de abia îl aşteptă şi ultimul lucru pe care îl dorim este să îi dezamăgim. Fanii noştri sunt obişnuiţi cu muzica de calitate şi o interpretare impecabilă şi vrem să le oferim în continuare acest lucru",mai spus băieţii.Recente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg