I-au căzut părul și sprâncenele. Ce boală are Courteney Cox?

A agonisit o avere de 150 de milioane de dolari după rolul din serialul „Prietenii tăi” și filme precum „Scream”, dar, în tot acest timp, a întâmpinat și multe probleme. Unele dintre ele au fost medicale.

image

Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre o boală care i-a cauzat pierderea părului și a sprâncenelor. Courteney Cox a fost întotdeauna deschisă în privința dificultăților prin care a trecut de-a lungul anilor. Astfel, a vorbit despre menopauză în cel mai amuzant mod posibil: „Menopauza îți schimbă modul de-a gândi despre îmbătrânire. Te mănâncă de vie! E oribilă. Nimic altceva nu poate avea asemenea efect asupra ta. Țineți minte că nimic nu e bun legat de manopauză”, a dezvăluit vedeta de la Hollywood.

Dar nu menopauza a lăsat-o fără păr pe cap sau sprâncene. Ci hipotiroidismul. Vedeta serialului „Prietenii tăi” ia zilnic hormoni pentru a suplini hormonii pe care tiroida ei nu îi poate produce. Însă, când a început tratamentul pentru hipotiroidism, a avut niște efecte secundare complet nedorite.

„Îmi cădea părul și am descoperit că era din cauza hipotiroidismului sau, mai bine spus, din cauza faptului că mi s-a administrat o doză prea mare de tratament. Eu aveam problema asta de mai mulți ani și abia când am început tratamentul, mi-a căzut părul”, a declarat Cox când a fost invitată recent să vorbească în podcastul „Gloss Angeles Beauty”. „Eu acasă am scaune bej și mi se vedea părul negru căzut peste tot. Dar acum a început să-mi crească părul la loc”, a mărtirisit vedeta.

Medicul i-a schimbat tratamentul, dar, chiar și așa, părul a continuat să-i cadă. „Mi s-a dat din nou prea mult tratament și atunci au început să-mi cadă sprâncenele. Bine măcar că merg des la baie și elimin rapid prin urină substanțele ingerate! Oricum, o să-mi crească la loc și sprâncenele”, a adăugat actrița care a recunoscut că merge acum la un endocrinolog bun și că, datorită lui, se află acum pe drumul cel bun.

Courteney Cox a trecut prin cele mai dificile momente din viața ei când a filmat pentru „Prietenii tăi”, pentru că a pierdut mai multe sarcini în timpul filmărilor. „Eu de-abia pierdusem o sarcină și știu că era groaznic să fiu amuzantă atunci”, a dezvăluit Courteney.

„A fost destul de complicat, pentru că toată lumea din familia mea avea copii, numai eu nu. Nimeni n-a avut probleme să conceapă copii sau să mențină sarcina până la final. Eu rămâneam însărcinată destul de ușor, dar nu puteam menține sarcina prea mult timp”, a adăugat vedeta. Iar motivul pentru acest lucru e că fusese diagnosticată cu mutația genetică MTHFR, care-i creștea șansele să dezvolte cheaguri de sânge și-i făcea aproape imposibilă menținerea unei sarcini.

Soluția ei de-a deveni mamă a fost fertilizarea in vitro. A făcut două astfel de proceduri și, în timpul lor, și-a injectat heparină pentru a-i subția sângele”, a declarat Cox pentru NBC. Așa a reușit s-o aducă pe lume pe fiica ei, Coco.

foto - Shutterstock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg