Jane Seymour: „Am murit, după care am fost resuscitată!”

„Dr. Quinn” era cât pe ce să nu mai fie după ce-a avut o reacție șocantă în urma unei intervenții chirurgicale, în tinerețe. Noroc că s-a acționat pe loc și viața actriței a fost salvată!

image

Jane Seymour a apărut în peste 100 de filme și seriale, iar cel mai cunoscut rol al ei este Dr. Michaela Quinn, din serialul „Dr. Quinn, Medicine Woman”. Show-ul TV a durat șase sezoane, din 1992 până în 1998, și i-a schimbat în bine viața actriței. „Scenariul a fost magic, pur și simplu!”, spune vedeta de la Hollywood fără să ezite.

Însă, pe plan personal, actrița a întâmpinat mai multe probleme decât în carieră, se pare. „Nu sunt un om negativist, nu trăiesc în trecut...”, a început Jane Seymour să povestească în revista Prevention. Dar ce-a avut vedeta de depășit din trecut?

În 1988, Jane era să moară pe platoul de filmare al unei pelicule. Actrița de origine britanică avea 37 de ani când era să-și piardă viața din cauza unei proceduri chirurgicale făcute în Spania, care a avut urmări ce puteau fi fatale. „Am făcut o injecție cu antibiotic, însă nu în mușchi, așa cum trebuia, ci a ajuns la o venă și am făcut șoc anafilactic atunci. Am murit și apoi am fost resuscitată”, a dezvăluit Seymour în Express.

Actrița a știut că ceva nu era în regulă cu ea când a simțit că i se îngusta gâtul și inima începuse să-i bată cu putere. Întreaga experiență a fost înfricoșătoare pentru vedeta de la Hollywood, însă, în același timp, i-a deschis și ochii pe mai departe. „Am văzut o lumină albă, m-am uitat în jos și am văzut pe toată lumea, i-am auzit țipând”, și-a amintit Jane Seymour în The Times.

În același timp, Jane s-a simțit extrem de calmă în timp ce plutea deasupra întregii situații disperate. Chiar ea a declarat că nu s-a mai simțit niciodată la fel de calmă ca atunci, abia, în timp de meditează, mai reușește să se apropie puțin de acel sentimentiment minunat de serenitate.

image

Dar mai important chiar decât acea senzație senină a fost faptul că actrița și-a dat seama că nu era încă pregătită să moară. „Mi-am amintit că-mi spuneam mine însămi că voiam să mă întorc în corpul meu, pentru că aveam copii pe care voiam să-i cresc... voiam să apuc să-mi las cumva amprenta în lume”, a mărturisit în podcastul „ID10T”.  

Din păcate, întoarcerea ei... la cele lumești n-a fost la fel de frumoasă precum se aștepta Jane să fie. Producătorul acelui film a acuzat-o pe vedetă că s-a prefăcut că are o urgență medicală, doar ca să scape de filmările pentru acea peliculă.  

foto - Shutterstock



Recente

Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg