Idei de coafuri simple şi rapide pentru părul lung

par matasos jpeg

Ai părul până în talie şi acum te bate gândul să-l tai, căci nu mai ştii cum să-l aranjezi? Înainte de a lua o astfel de decizie, uite ce fel de coafuri mai poţi încerca!

Împletituri franţuzeşti

Pe mijlocul capului fă două împletituri franţuzeşti(câte una pe fiecare parte) şi continuă cu o coadă de cal. Această coafură este şic,tinerească şi se potriveşte pentru serviciu,cât şi atunci când iei masa în oraş.

Coc nefinisat

Prinde-ţi părul la spate,într-un coc mic şi nefinisat. Această coafură este potrivită pentru orice formă a feţei. Poţi lăsa câteva şuviţe în partea din faţă,pentru un aspect modern. Nu uita să foloseşti puţin fixativ.

Cu bentiţă-elastic

O bentiţă-elastic absoarbe transpiratia de-a lungul liniei părului. Un alt avantaj al acestei coafuri este că dă impreisa de volum,în special la persoanele cu părul foarte fin. Pentru a reîmprospăta coafura,foloseşte un şampon uscat de-a lungul liniei părului,pentru a absorbi excesul de ulei.

Păr segmentat

Pentru a crea această coafură,pur şi simplu periază părul pe spate,după care segmentează o şuviţă şi prinde-o cu un elastic transparent sau unul de culoarea părului. Apoi continuă să creezi secţiuni mici dedesubt,pe lungimea părului,până la baza gâtului.

Mai poţi încerca şi următoarea coafură. Periază bine părul şi separtă două secţiuni de pe lateral. Prinde restul părului într-o coadă de cal,lăsând cele două şuviţe libere. Apoi,încrucişează-le peste coada de cal şi fixează-le cu două clame.

O altfel de coadă de cal

Transformă o simplă coadă de cal într-o coafură care să întoarcă toate privirile. Tot ce trebuie să faci este să-ţi prinzi părul în creştetul capului,apoi să-l împleteşti pe toată lungimea. La final,prinde-l cu un elastic de păr.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg