Îl mai ştii pe Patrick Duffy, Bobby Ewing din „Dallas‟? La 71 de ani, trăieşte o poveste de iubire cu actriţa Linda Purl

1 shutterstock 1490393522 jpg jpeg

Actorul Patrick Duffy, cunoscut pentru rolul Bobby Ewing din serialul „Dallas‟, a dezvăluit că a început o relaţie cu actriţa Linda Purl, la aproape 3 ani după ce soţia lui a murit de cancer.

Duffy a ajuns la vârsta 71 de ani, după o căsnicie de 50 de ani cu dansatoarea Carlyn Rosser, a deveni văduv în anul 2017. Se obişnuise cu singurătatea şi încerca să se bucure doar de viaţa sa ca tată şi bunic, dar toate s-a schimbat odată cu pandemia de coronavirus. Într-o perioadă grea pentru mulţi, el a ajuns să iubească din nou. „Sunt într-o relaţie incredibil de fericită. Nu m-am gândit niciodată că mi se va întâmpla asta din nou‟, a declarat el recent. În aceeaşi perioadă în care relaţia lui cu actriţa Linda Purl prindea aripi, Duffy se pregătea pentru premiera noului său film „Lifetime Christmas, Once Upon a Main Street‟ în care îi dă viaţă personajului Elder er Dubois şi care îi are în rolurile principale pe Vanessa Lachey şi Ryan McPartlin.

Cum au ajuns să se apropie cei doi actori

Duffy şi actriţa Linda Purl (în vârstă de 65 de ani) se cunosc de multă vreme, dar au pierdut legătura de-a lungul anilor şi s-au regăsit spre finalul anului trecut. Cum se mişcau în aceleaşi cercuri, cei doi au fost incluşi într-un grup de prieteni care îşi scriau în perioada pandemiei. N-a trecut mult şi ei au început să discute separat de grup. Relaţia lor a înflorit, aşa că Patrick a decis să parcurgă 20 de ore, din California până în Colorado, pentru a ajunge la ea şi nu s-au mai despărţit de atunci.

„Ne-am explorat toată istoria, trecutul, iubirile‟

Când Patrick Duffy şi-a pierdut soţia în 2017, nu se aştepta să regăsească dragoste, însă asta s-a schimbat când a cunoscut-o pe Linda Purl. Cuplul s-a bucurat de o perioadă de tatonare pe care actriţa a descris-o ca pe „un proces victorian‟. Au avut săptămâni întregi de discuţii online înainte de primul sărut.

„Aşa că ne-am explorat toată istoria, trecutul, iubirile. Am ascultat muzică împreună şi am acoperit toate zonele de interes pe care le acoperi în mod normal pe parcursul a câteva luni de întâlniri‟, a mărturisit Duffy care a adăugat: „Ajungi într-un punct în care te gândeşti: «Totul este despre ea. Cum o fac să zâmbească?». Am eliminat toate erorile care au loc în relaţiile din tinereţe. Totul este pozitiv şi minunat‟.

Adevăratul test al romantismului relaţiei celor doi a venit atunci când au fost în carantină împreună la Vancouver pentru a-şi filma rolurile din „Doomsday Mom: The Lori Vallow Story”, peliculă lansată în 2021. „A fost un moment în care ne-am cunoscut cu adevărat, fără influenţe exterioare care să ne împovăreze. Sunt uimit de fiecare dată când îmi dau seama că această femeie uimitoare mă iubeşte‟, a spus el.

Perechea a devenit şi mai apropiată în carantină

Pe lângă faptul că au descoperit că se înţeleg de minune, cei doi chiar au dezvăluit că sunt în căutare de noi proiecte împreună. „Viaţa este plină de surprize, atât bune, cât şi rele. Eu şi Patrick nu ne-am aşteptat să trăim aşa ceva venind când ne-am întâlnit, deci nu renunţaţi niciodată‟, a spus Purl.

Duffy a declarat anterior presei că moartea soţiei sale a avut loc pe neaşteptate, făcând pierderea ei cu atât mai dureroasă: „Mi-am dat seama că, oricât încercau copiii mei să-şi sprijine bătrânul tată, eu sunt mai adaptat la acest set de circumstanţe decât par. Ajungi la o anumită vârstă şi îţi dai seama că drumul din faţă este mult mai scurt decât cel din spate‟.  Actorul a fost conştient că trebuie să reziste, atât pentru el, cât şi pentru familia sa. A spus că va continua să preţuiască amintirile pe care le are cu Rosser.

FOTO: Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg