Împletituri de efect, uşor de realizat

1 63658 original jpg jpeg

Chiar dacă părul lung este foarte feminin, pe caniculă este indicat să-l prinzi ca să nu-ţi fie cald. Şi, cum împletiturile sunt în tendinţe vara asta, poţi încerca să-ţi faci câteva modele. Ţi se pare greu de pus în practică? Iată câteva posibilităţi de a-ţi coafa părul simplu şi rapid în două tipuri de împletituri foarte interesante.

Coroană împletită

Dă-ţi părul pe spate şi strânge-l într-o coadă de cal,pe care o separi în două cozi mai mici,câte una la fiecare bază a urechii. Î

nfăşoară câte o panglică la rădăcina fiecărei secţiuni de păr şi apoi fă o împletitură clasică de bază,din două şuviţe de păr şi una de material.

Trece fiecare împletitură peste cap şi fixeaz-o cu câte o agrafă sau mai multe,în funcţie de structura podoabei capilare.

Cozile trebuie să fie foarte apropiate una de alta,astfel încât să dea impresia că formează o coroană mai groasă. Coafura este feminină,iar pata de culoare din coroană va face ţinuta să pară mai luminoasă.

Coadă de peşte

Trage părul peste umăr şi fă-ţi cărare în partea opusă. Împarte coada în două secţiuni şi apoi,folosind degetul arătător,scoate o şuviţă de la margine şi pune-o peste partea opusă. Mai exact,cele două bucăţi ale cozii se află una în stânga şi cealaltă în dreapta.

Ia câteva fire de păr de pe marginea părţii stângi,în funcţie de cât de bogată ai podoaba capilară,şi trece-le pe deasupra secţiunii drepţi.

Apoi repetă operaţiunea,numai ca de data asta începi cu partea dreaptă şi termini cu stânga. Continuă să împleteşti până ajungi la vârfuri,pe care le poţi prinde cu un mic elastic în culoarea părului.

În funcţie de efectul dorit,poţi lăsa coada strânsă sau poţi s-o lărgeşti,astfel încât să pară cât mai puţin studiată.

60a0ecc19d3ef141d4b2f926efcabc06 jpg jpeg

Ponturi

Dacă vrei să-ţi iasă foarte bine împletitura,ai grijă să-ţi aranjezi şuviţele cât sunt încă umede. În acest fel,mai ales dacă sunt creţe sau se încurcă repede,firele de păr vor fi mai uşor de modelat. 

Părul subţire şi foarte moale trebuie dat cu fixativ sau cu o cremă modelatoare pentru a rezista împletit cât mai mult timp.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg