Împletituri de efect, uşor de realizat

1 63658 original jpg jpeg

Chiar dacă părul lung este foarte feminin, pe caniculă este indicat să-l prinzi ca să nu-ţi fie cald. Şi, cum împletiturile sunt în tendinţe vara asta, poţi încerca să-ţi faci câteva modele. Ţi se pare greu de pus în practică? Iată câteva posibilităţi de a-ţi coafa părul simplu şi rapid în două tipuri de împletituri foarte interesante.

Coroană împletită

Dă-ţi părul pe spate şi strânge-l într-o coadă de cal,pe care o separi în două cozi mai mici,câte una la fiecare bază a urechii. Î

nfăşoară câte o panglică la rădăcina fiecărei secţiuni de păr şi apoi fă o împletitură clasică de bază,din două şuviţe de păr şi una de material.

Trece fiecare împletitură peste cap şi fixeaz-o cu câte o agrafă sau mai multe,în funcţie de structura podoabei capilare.

Cozile trebuie să fie foarte apropiate una de alta,astfel încât să dea impresia că formează o coroană mai groasă. Coafura este feminină,iar pata de culoare din coroană va face ţinuta să pară mai luminoasă.

Coadă de peşte

Trage părul peste umăr şi fă-ţi cărare în partea opusă. Împarte coada în două secţiuni şi apoi,folosind degetul arătător,scoate o şuviţă de la margine şi pune-o peste partea opusă. Mai exact,cele două bucăţi ale cozii se află una în stânga şi cealaltă în dreapta.

Ia câteva fire de păr de pe marginea părţii stângi,în funcţie de cât de bogată ai podoaba capilară,şi trece-le pe deasupra secţiunii drepţi.

Apoi repetă operaţiunea,numai ca de data asta începi cu partea dreaptă şi termini cu stânga. Continuă să împleteşti până ajungi la vârfuri,pe care le poţi prinde cu un mic elastic în culoarea părului.

În funcţie de efectul dorit,poţi lăsa coada strânsă sau poţi s-o lărgeşti,astfel încât să pară cât mai puţin studiată.

60a0ecc19d3ef141d4b2f926efcabc06 jpg jpeg

Ponturi

Dacă vrei să-ţi iasă foarte bine împletitura,ai grijă să-ţi aranjezi şuviţele cât sunt încă umede. În acest fel,mai ales dacă sunt creţe sau se încurcă repede,firele de păr vor fi mai uşor de modelat. 

Părul subţire şi foarte moale trebuie dat cu fixativ sau cu o cremă modelatoare pentru a rezista împletit cât mai mult timp.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg