În ce mai cred vedetele?

1 53295 original jpg jpeg

În goana lor permanentă după originalitate, starurile hollywoodiene au transformat până şi religia într-o metodă de a epata publicul. Cum? Schimbând-o!

Tom Cruise,adept al scientologiei

Scientologia are adepţi cu priză mare la public,precum Tom Cruise,Katie Holmes,John Travolta,Kirstie Alley,Donald Trump şi Juliette Lewis.

Întemeietorul ei este ­L. Ron Hubbard,un scriitor american de SF şi de literatură fantastică.

Scientologii cred în extratereştri,fapt care a atras criticile  acelora care nu văd cu ochi buni noua mişcare religioasă.

Gurile rele mai spun că a fost născocită cu scopul de a le spăla creierul adepţilor şi de a pune mâna pe averile lor.

Printre cei mai înfocaţi susţinători se află Tom Cruise,care trăieşte şi în familie după codul scientologic.

Liam Neeson trece la islamism

simeon stalpnicul png

Cine ar fi crezut că actorul irlandez ­Liam Neeson intenţionează să renunţe la religia catolică pentru a se putea converti la islamism?

Greu de crezut,dar adevărat,mai ales că a crescut ­într-o familie de catolici fervenţi.

Liam şi-a primit numele prin taina botezului şi când a ajuns la vârsta potrivită a fost băiat de altar,participând cu multă dăruire la slujbele săptămânale din parohia sa.

Madonna şovăie între Kabbalah şi Opus Dei

Kabbalah exercită şi ea o mare atracţie pentru lumea showbizului. 

simeon stalpnicul png

Brăţara roşie,simbolul acestei mişcări religioase,este un talisman protector împotriva relelor. care le fascinează pe multe vedete. 

Cred în învăţăturile Kabbalei Madonna,Victoria Beckham,­Courtney Love,Ashton Kutcher,Demi Moore,Britney Spears şi Paris Hilton.

Chiar dacă în ultimii 15 ani Madonna a fost o fidelă practicantă a controversatului cult Kabbalah,surse neoficiale spun că ea ar fi devenit recent simpatizantă a organizaţiei catolice Opus Dei. Greu şi cu deciziile de acest gen...