În timp ce Regina este izolată cu COVID la palat, notorietatea Prinţului Charles creşte simţitor!

1 printul charles si regina jpg jpeg

Regina Elisabeta a II-a a ieşit pozitivă la testul COVID-19 şi, în ciuda simptomelor uşoare, este monitorizată 24 de ore din 24, dat fiind vârsta înaintată pe care o are. Iar admiratorii monarhului britanic îşi fac griji cu privire la starea sănătăţii Majestăţii Sale şi chiar îl arată cu degetul pe fiul acestuia, Prinţul Charles, pentru îmbolnăvirea Reginei.

The Washington Post a publicat anunţul făcut de Palatul Buckingham şi în care se specifică simptomele “de răceală uşoară” pe care le are suverana şi faptul că aceasta îşi poate continua activitatea din Castelul Windsor în cursul acestei săptămâni.

Palatul regal a ţinut, de asemenea, să precizeze că regina urmează toţi paşii indicaţi de medici pentru a se însănătoşi. Vestea infectării Elisabetei a II-a vine după mai multe probleme medicale pe care le-a experimentat aceasta, regina fiind spitalizată, în octombrie 2021, pentru diverse investigaţii. În lunile care au urmat, monarhul britanic a păstrat distanţa şi nu s-a mai implicat, la fel de des ca înainte de pandemie, în evenimente publice.

În tot acest timp, după cum ne informează BBC, Regina a fost în legătură constantă cu fiul ei, Prinţul Charles, care a devenit pozitiv la testul COVID-19 la mijlocul lunii februarie. De fapt, atât Charles, cât şi soţia lui, Camilla Parker Bowles, sunt doar doi dintre “numărul de oameni” care s-a infectat la Castelul Windsor, locuinţa suveranei de 95 de ani. Şi, pe măsură ce se tot răspândea vestea că Regina are COVID-19, Charles şi Camilla au început să devină tot mai populari pe Twitter. Şi totul dintr-un motiv morbid!

Regina tocmai ce şi-a exprimat dorinţa ca nora sa, Camilla Parker Bowles, să devină Regina Consoartă când Charles va deveni Rege. Însă multă lume judecă cuplul regal că este prea nerăbdător să ajungă pe tron. De fapt, mai mulţi monarhişti sunt de părere că Charles este de vină că Regina s-a infectat cu coronavirus.

Un admirator de-ai Reginei a scris: “Cum ar fi să-i dai mamei tale COVID? Sincer vă spun, chestia asta ar trebui să-l descalifice pe Charles de pe tron”. Altcineva a adăugat pe Twitter: “Ruşine Prinţului Charles şi Camillei pentru că nu au purtat mască în prezenţa mamei lui de 95 de ani!”, în timp ce alt comentariu a verbalizat părerea multora, conform căreia Charles şi Camilla nu ar fi trebuit să apară la evenimente fără mască, iar Regina ar fi trebuit să-şi suspende întâlnirile în persoană de la Windsor, în pandemie.  

“Sper ca Regina să-şi revină repede în urma contactării COVID!... Pentru că nici nu mă pot gândi că urmează Charles pe tron, cu regina consoartă Camilla!” Evident că toate acele comentarii, conform cărora Charles şi-ar fi îmbolnăvit mama ca să ajungă mai repede la putere, sunt o invenţie fabuloasă şi atâta tot. Nu-l bănuim pe prinţ de asemenea manipulări morbide, nu-i aşa?

Foto - Instagram The Royal Family



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg