Inamicii unui ten perfect

1 69621 original jpg jpeg

Toate femeile îşi doresc un ten frumos şi strălucitor, de ce nu l-ai avea şi tu? Pentru a evita îmbătrânirea tenului şi apariţia primelor riduri înainte de vreme, trebuie să-l îngrijeşti şi să ţii cont de câteva reguli elementare.

Vântul puternic şi gerul

Odată cu trecerea la sezonul rece,tenul tău are cel mai mult de suferit deoarece este expus la vânt,ger şi schimbări bruşte de temperatură,ce vor usca tenul şi îl vor devitaliza. Este necesar să ai o cremă hidratantă şi hrănitoare,în funcţie de tipul tău de ten,pe care să o aplici în fiecare dimineaţă,înainte de expunerea la agenţii externi.

Poluarea şi stresul

De cele mai multe ori,în jurul vârstei de 20 – 25 de ani,ai tendinţa de a pierde nopţile la petreceri,începi o carieră şi ai proiecte de terminat sau te îndrăgosteşti. Îţi neglijezi cu desăvârşire tenul şi nu te gândeşti la efectele dăunătoare care se răsfrâng asupra pielii datorita atmosferei poluată din oraş.

Lipsa somnului

Ca să araţi impecabil a doua zi dimineaţă,este necesar să te odihneşti în jur de 7-8 ore în fiecare noapte. Vei arăta mult mai frumoasă şi vei spune „adio!” cearcănelor,pungilor de sub ochi şi ridurilor. Lipsa somnuluiafectează bariera naturală de protecţie a pielii,ducând la deshidratare,iritare şi o sensibilitate crescută a pielii.

Radiaţiile UV ale soarelui

În acest caz,crema cu SPF este „prietena ta cea mai bună”. Indiferent de anotimp,dacă este soare sau cerul acoperit,crema cu protecţie solară (cel putin SPF 15) nu trebuie să îţi lipsească din ritualul zilnic de îngrijire. Un ten frumoseste un ten curat,îngrijit,hidratat şi tonifiat. Iar aceste etape trebuie parcurse zilnic,încă din adolescenţă.

Lipsa hidratării

Apa este esenţială,un izvor de sănătate şi frumuseţe. Specialiştii recomandă să bei cel puţin 2 litri de apă pe zi,deoarece un ten hidratat este un ten sănătos! Evită să consumi băuturi ce conţin alcool,deoarece acesta produce o deshidratare puternică,accelerează cuperoza şi îmbătraneste prematur tenul.Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg