„Încerc să supraviețuiesc!” Cum răspunde Kate Beckinsale acuzațiilor că a slăbit prea mult

Actrița de la Hollywood pare că abia dacă se ține pe picioare la cât de slabă este. Însă nu acceptă să fie judecată pentru aspectul ei, pentru că are o explicație pertinentă.

image

Kate a fost spitalizată timp de șase săptămâni din cauza unei găuri pe care o avea undeva între esofag și stomac. Însă internauților nu le pasă că vedeta de la Hollywood chiar a avut probleme de sănătate și nu numai, ei critică aspectul... nesănătos al starului american.

Acum câteva zile Beckinsale a postat un filmuleț cu ea dansând pe pagina ei de Instagram. Era un moment nevinovat, surprins în timpul filmărilor ei pentru filmul „Stolen Girls”, doar că imaginile au stârnit niște reacții nedorite din partea fanilor ei nemiloși. Ei susțin că actrița e prea slabă și o acuză că promovează o siluetă filiformă, atât de toxică pentru tinerele din ziua de azi, care vor să fie tot mai slabe.

După avalanșa de critici, Kate Beckinsale a șters fimulețul, n-a suportat comentariile acide adresate ei: „Îmi pare rău, Kate, dar ești prea slabă!”, a spus cineva, secondat de alt internaut: „Ai reușit întotdeauna să menții echilibrul, dar, când încep să ți se vadă oasele, ai pierdut acel echilibru”.

Kate și-a propus să le răspundă acestora, susținând că suferința și stresul au ajuns să-i afecteze atât sănătatea fizică, cât și pe cea mentală. „L-am îngrijit pe tatăl meu până la moarte. Mama are și ea problemele ei. Mă adaptez la faptul că mi-au murit doi tați, unul pe vremea când aveam cinci ani, iar altul anul acesta, în ianuarie”, a ținut să explice vedeta despre tatăl ei biologic, Richard Beckinsale, pe care l-a pierdut în copilărie după un infact, și tatăl ei vitreg, Roy Battersby, care a decedat la începutul anului.

image

„Am petrecut șase săptămâni în spital pentru că vomitam sânge după un an în care am trăit cu o gaură între esofag și stomac”, a declarat vedeta care a fost extrem de afectată de „stres, șoc și suferință”, iar acum tot ce face este „să încerc să supraviețuiesc”.

foto - Shutterstock



Recente

Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg