Ingrediente-minune care elimină petele de pe faţă

1 69621 original jpg jpeg

Pentru a elimina petele pigmentare de pe ten, apelează la câteva ingrediente naturale. Iată care sunt acestea!

Acidul kojic

Se obţine din ciuperci foarte populare în Asia,fiind un ingredient folosit pentru tratarea problemelor de pigmentare. Acesta acţionează prin încetinirea conversiei de melanină din piele,fiind foarte bine tolerat. Este indicat pentru toate tipurile de piele,şi poate fi folosit şi de femeile însărcinate. Atenţie! Dacă observi apariţia unei noi pete,nu amâna vizita la dermatolog.

Acidul ascorbic (vitamina C)

Este foarte bun în lupta împotriva decolorării pielii. Dacă nu este încapsulat corespunzător,este posibil să devină iritant. Odată aplicat pe piele,vei vedea rezultatatele întru-un timp foarte scurt.

Acidul elagic

Acest antioxidant se găseşte în fructe,în special în cele de pădure. Se întâlneşte şi în loţiunile indicate în tratarea problemelor de pigmentare. Într-un studiu realizat în 2013,publicat în „Journal of Drugs in Dermatology“, un produs care combină acidul elagic şi acidul salicilic s-a dovedit că este la fel de eficace ca un produs cu 4% hidrochinonă.

Acidul azelaic

Derivat din orz şi grâu,acidul azelaic se găseşte în produsele care tratează rozaceea şi acneea,deoarece ucide bacteriile,desfundă porii şi reduce inflamaţia. Acidul azelaic elimină petele lăsate de acnee. Specialiştii recomandă combinarea acidului kojic şi a acidul azelaic pentru un puternic efect împotriva pigmentării.

Niacinamida

Acesta nu poate îndepărta petele de pe ten,dar – niacinamida,o formă a vitaminei B3 poate ajuta la corecţia culorii pielii. Substanţa are efect antiinflamator,ameliorând roşeaţa. Indiferent de ingredientul pe care alegi să-l foloseşti,consultă înainte medicul.Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg