Ingredientul cu efect antiîmbătrânire

1 78077 original jpg jpeg

Castravetele, căci despre el vorbim, este leguma cu cele mai multe beneficii asupra procesului de îmbătrânire a pielii. Proprietăţile şi substanţele nutritive prezente în castravete menţin pielea din jurul ochilor frumoasă şi sănătoasă, lipsită de cearcăne, linii fine şi riduri.

Iată ce neplăceri dermatologice combaţi cu castravete:

Liniile fine şi ridurile

Castravetele conţine enzime care au şi proprietăţi antiîmbătrânire, prevenind liniile fine şi ridurile care încep să apară în jurul ochilor după 30 de ani. Prepară o mască cu castravete şi miere, apoi aplic-o pe faţă şi las-o să acţioneze 15 minute. O altă alternativă ar fi să masezi tegumentul cu suc de castravete.

Cearcănele

Datorită proprietăţilor astringente şi de iluminare a pielii, castravetele este cunoscut ca cel mai bun remediu împotriva cearcănelor. Tot ce trebuie să faci este să tai două felii de castravete, să le dai la frigider pentru 10 de minute, după care să le aplici pe ochi. Le laşi să acţioneze aproximativ 45 de minute. Repetă tratamentul natural până obţii rezultatele dorite.

Pungile de sub ochi

Proprietăţile terapeutice ale castravetelui combat pungile formate sub ochi şi ochii umflaţi. Aplică câte o felie de castravetele pe fiecare ochi, seara, înainte de culcare. Vei fi uimită de rezultatele care vor apărea după primele trei aplicări.

Daunele provocate de razele UV

Razele soarelui care ajung pe piele pot afecta sănătatea ei. Pe lângă ochelarii de soare şi produsele pe care le aplici pe faţă pentru protejare, mai poţi folosi şi măşti naturale pe bază de castravete şi alte ingrediente naturale. Ele sunt recomandate în toate anotimpurile, nu numai vara.Recente

ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg