Îngrijeşte-ţi pielea şi părul cu bicarbonat de sodiu!

1 65623 original jpg jpeg

Cunoscut pentru proprietăţile sale de albire a dinţilor, bicarbonatul de sodiu are şi beneficii asupra pielii şi părului. Iată câteva dintre acestea!

Netezeşte pielea

În general,coatele şi călcâiele tind să devină aspre mult mai repede. Pentru a-ţi menţine pielea fină,foloseşte bicarbonat de sodiu amestecat cu puţină apă. Masează-ţi coatele bine pentru a permite exfolierea pielii moarte.

În ceea ce priveşte îngrijirea călcâielor,înmoaie-le într-o soluţie obţinută din 3 linguri de bicarbonat de sodiu şi 1 litru de apă caldă.

Bun pentru exfolierea tenului

Bicarbonatul de sodiu face minuni pentru tenul tău,fiind un bun exfoliant natural. Pentru prepararea pastei ai nevoie de 3 părţi de bicarbonat de sodiu şi 1 litru de apă. Amestecul se aplică pe faţă cu mişcări circulare,se lasă să acţioneze timp de câteva minute,după care se clăteşte cu apă din abundenţă.

Lasă părul curat

Dacă vrei să îţi cureţi părul în profunzime amestecă şamponul pe care îl foloseşti la spălat cu o linguriţă de bicarbonat de sodiu. În cazul în care foloseşti produse de coafat în mod constant,acestea vor fi îndepărtate bine,iar părul va rămâne curat şi strălucitor.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg