INNA, colaborare cu unul dintre cei mai importanţi DJ ai momentului

1 57000 original jpg jpeg

INNA a fost de curând în Amsterdam unde a promovat single-ul „Gimme Gimme”, care a strâns peste 50.000.000 de vizualizări pe YouTube, dar şi pentru a prezenta în premieră „Fade Away”, o nouă piesă în colaborare cu DJ-ul olandez Sam Feldt şi duo-ul italian Lush&Simon.

Artista a urcat pe scena arenei ZiggoDome din Amsterdam cu Sam Feldt,cunoscut pentru piesele„Summer On You” sau „Open Your Eyes”,şi Lush&Simon,apreciaţi pentru succesul piesei lor „What We Started”. Artiştii au cântat piesa în faţa a peste 17.000 de oameni,iar apoi a fost la două radiouri din Olanda unde au prezentat melodia „Fade Away” într-o variantă acustică. Piesa este un amestec între influenţe electronice şi acorduri de chitară,care se îmbină perfect cu vocea puternică a solistei. „Mă bucur de această colaborare,Sam Feldt este unul dintre cei mai cool şi fresh DJ ai momentului,iar Lush&Simon sunt un duo care aprind atmosferaîn cluburi şi pe scenele marilor festivaluri. Sper ca „Fade Away” să transmită emoţie şi bucurie”,a spus INNA.

Piesa „Fade Away” are şi un videoclip care îi înfăţişează pe cei patru artişti în mai multe concerte pe care le-au susţinut în diferite locuri din lume,dar totodată conţine şi imagini din culise sau de la şedinţele foto.

Citeşte şi:Ce efecte are muzica asupra sănătaţii tale

Cântăreţei îi merge foarte bine în ultima perioadă,întrucât single-ul,„Gimme Gimme”,a cucerit topurile din ţări precum Spania,Turcia,Mexic şi Chile. Acest lucru a fost remarcat şi de celebrul blogger şi om de televiziune american Perez Hilton,care a scris un articol pe site-ul său,perezhilton.com,despre piesa INNEI:„Tocmai din România,să îi urăm bun venit INNEI! Piesa ei „Gimme Gimme” este altceva,este next level! O piesă pop cu un sound extem de actual,cu mare potenţial de a deveni hit în America”.

Pe lângă promovarea noului single,„Fade Away”,artista pregăteşte în perioada următoare lansarea unui EP în spaniolă şi engleză,urmând apoi să concerteze în Europa,dar şi America Latină.

Citeşte şi:Noua metodă eficientă de stimulare a creierului prin muzică



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg